Trecutul neștiut al lui Daniel Buzdugan. Cântărea doar 1 kilogram la naștere, medicii nu i-au dat nicio șansă: ”E un miracol că sunt aici”

 Oana Popoiag
.
Daniel BuzduganDaniel Buzdugan

Daniel Buzdugan a împlinit zilele trecute 45 de ani, dar puțini știu că fiecare aniversare a omului de radio este în sine un miracol. Nimeni n-ar bănui că unul dintre cei mai activi și plini de viață oameni era cât pe ce să moară la naștere. Buzdugan a venit pe lume prematur, la șase luni.

Tocmai a împlinit 45 de ani, are aproape 1’90 înălțime, bate lumea-n lung și-n lat în căutare de locuri fabuloase și este de peste 20 de ani un neobosit om de radio.

Daniel Buzdugan s-a născut prematur, la șase luni

Așadar, puțini ar bănui că Daniel Buzdugan era cât pe ce să moară la naștere, din cauza faptului că a venit pe lume prematur, la șase luni. Supraviețuirea acestuia a fost un adevărat miracol, din moment ce la naștere cântărea doar un kilogram.

Daniel Buzdugan, la rândul lui tată, i-a dat mari emoții la naștere mamei sale, venind pe lume la șase luni.

'E un miracol că în momentul acesta sunt aici, pentru că m-am născut la 6 luni. A fost o sarcină complicată. Aveam aproape un kilogram. Doctorii i-au spus mamei că nu există nicio șansă. (…)Mama a luptat pentru mine, am stat câteva luni în spital și în tot ce am realizat, absolut în toate lucrurile fomidabile din viața mea, l-am pus înainte pe Dumnezeu„, a povestit prezentatorul de la Radio ZU în cadrul unei emisiuni tv.

Daniel Buzdugan merge adesea să se roage la muntele Athos

Având în vedere că supraviețuirea sa a fost un miracol, medicii dându-i puține șanse la naștere, Daniel Buzdugan vizitează adesea lăcașuri de rugăciune și a fost de câteva ori la muntele Athos.

Chiar toamna aceasta, la începutul lui septembrie, a fost în pelerinal la muntele Athos.

'Cred că oricine petrece câteva zile în Muntele Athos iese alt om de acolo și orice bărbat care este drept și sincer cu el însuși și caută pacea sufletului ar trebui ca măcar de curiozitate să pășească în Muntele Athos pentru a duce câteva zile viața de acolo. E un loc unic pe pământ. E o liniște nefirească, dar dulce. Până și mâncarea și apa au alt gust. Când ai pășit în Athos ai intrat într-un izvor neoprit de rugăciune iar sufletul și trupul simt din plin asta!', a scris Buzdugan pe pagina sa de Instagram.

Foto: Instagram

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton