Știrea lunii! Medicul fals Matteo Politi își deschide clinică de lux: ”Aștept două, trei acte, care vor fi gata săptămâna viitoare”

 Oana Popoiag
.
Matteo PolitiMatteo Politi

Cazul Matteo Politi, medicul care opera fără diplomă, a șocat întreaga țară la începutul anului. Și mai șocant de atât este faptul că falsul doctor 'recidivează' cu un anunț-bombă: urmează să își deschidă clinică de lux! Detaliile te vor lăsa mască.

Demascarea lui Matteo Politi, medicul fals care a zguduit lumea medicală din România după ce a fost prins că practica chirurgie plastic fără diploma, este, fără îndoială, unul din cele mai zguduitoare subiecte ale anului.

Ireal! Matteo Politi își deschide clinică de lux

Mai uluitor de atât este doar faptul că medicul 'cu 8 clase' tocmai a făcut un anunț de necrezut: deși a fost sub arest preventiv în vară, urmează să-și deschidă clinică de lux în București.

Matteo a dat nebănuita veste la 'Răi, da buni', unde i-a povestit lui Mihai Morar că va deschide clinica de lux ajutat de un prieten, care este și finanțatorul proiectului. Este vorba despre o clinică care va cuprinde mai multe specializări, nu doar chirurgie plastică, un spațiu generos, cu trei etaje plus parter. Falsul medic a ținut să precizeze în același timp că informația conform căreia ar avea doar 8 clase este falsă și că în noul său spațiu persoanele cu probleme financiare vor beneficia de tratamente gratuite.

Întrebat de Mihai Morar cum va fi posibil să mai profeseze în situația sa, Matteo Politi a răspuns relaxat: 'Aștept două, trei acte, care vor fi gata săptămâna viitoare'.

Matteo Politi are de patru luni o nouă iubită, după ce partenera dinainte l-a părăsit

Se pare că nu doar din punct de vedere profesional o ia Matteo Politi de la capăt. După ce la începutul acestui an iubita lui era trup și suflet lângă el, luându-i apărarea, ulterior, cât Matteo s-a aflat în arest, aceasta a decis să îl părăsească. Între timp, falsul medic a început o relație cu o altă femeie.

'Probabil a fost mai bine așa, acum sunt într-o relație nouă, am cunoscut o femeie acum 4 luni, locuim împreună. E sinceră, nu e falsă', a declarat Matteo la 'Răi, da buni'.

Foto: Facebook

Citește și:

Simona Gherghe a ales nașii băiețelului său. Primele detalii despre botezul micuțului Vlad – EXCLUSIV

Trecutul neștiut al lui Daniel Buzdugan. Cântărea doar 1 kilogram la naștere, medicii nu i-au dat nicio șansă: 'E un miracol că sunt aici'

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton