Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, mărturisiri neașteptate despre tatăl ei vitreg: ”Era un om foarte inteligent. Uneori mai era și rău, n-ai ce să-i faci”

 Oana Popoiag
.
Katarina, fiica lui Andrei GheorgheKatarina, fiica lui Andrei Gheorghe

La un an și jumătate de la moartea lui Andrei Gheorghe, fiica lui, Katarina Dyer, a venit cu noi dezvăluiri despre relația cu celebrul său tată. Invitată la o emisiune, cântăreața a făcut declarații emoționante despre părintele vitreg, dar a și vorbit despre părțile mai puțin plăcute ale comunicării lor.

La un an și jumătate de la moartea bruscă a celebrului om de radio Andrei Gheorghe, survenită în urma unui stop cardio-respirator, fiica sa vitregă a făcut declarații emoționante despre acesta.

Katarina Dyer , mărturisire emoționantă despre Andrei Gheorghe

Invitată în platou la Antena Stars, Katarina Dyer a venit cu detalii neștiute despre cel ce luna aceasta și-ar fi serbat ziua de naștere. Artista a vorbit despre sfaturile pe care tatăl ei i le-a dat legat de profesia de cântăreața.

'El mi-a zis, tu dacă vrei o faci singură (nr. piesa). Nu vreau ca succesul tău să fie datorat mie. Nu m-ar fi ajutat niciodată în felul asta, nu e corect faţă de alţi oameni, alţi artişti care se luptă să intre în playlist. Singurile intervenţii ar fi fost după emisiune […] să-mi zică uite aici a fost bine, aici n-a fost bine. Era un antrenor”, a mărturisit tânăra la Antene Stars.

Totodată, Katarina a recunoscut că relația cu tatăl său avea și bune, dar și rele. 'El chiar era un om foarte inteligent și foarte prezent. Uneori mai era şi rău, n-ai ce să faci', a declarat artista.

 Cu ce se ocupă Katarina Dyer, fiica vitregă a lui Andrei Gheorge

Katarina Dyer este, la 20 de ani, studentă la Conservator și artistă în plină afirmare. A debutat la vârsta de 13 ani, iar acum se pregătește să revină pe piața muzicală cu mai multe colaborări. Într-un interviu pentru click.ro, Katarina își amintește cu emoție de sfaturile pe care i le-a dat tatăl ei, alături de care a locuit o vreme:

'Andrei mi-a spus mereu să îmi creez o imagine de artist, dar să rămân autentică. Să nu îmi încalc principiile pentru bani sau pentru faimă rapidă, să consolidez ceva solid în timp. Când i-am spus lui Andrei prima oară că aş vrea să cânt, ne aflam într-un restaurant, aveam 13 ani. El mi-a zis că, dacă nu sunt în stare să mă ridic acum şi să cânt cât de tare pot, de faţă cu toată lumea, nu o să am niciodată tupeul să urc pe o scenă şi să acaparez publicul. Evident că i-am demonstrat că pot şi că asta îmi doresc să fac', a declarat Katarina.

Foto: Facebook

Citește și:

Știrea lunii! Medicul fals Matteo Politi își deschide clinică de lux: 'Aștept două, trei acte, care vor fi gata săptămâna viitoare'

Elena Ionescu, declarație-șoc despre fostul ei soț și 'noua' cucerire a acestuia: 'E fosta lui iubită. E domnișoara cu care el a fost înaintea mea!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton