Trecutul dureros al actriței Mirela Oprișor. Aspirina din ”Las Fierbinți” a avut probleme grave cu banii: ”A fost sărăcie, mâncam pe datorie”

 Oana Popoiag
.

Mirela Oprișor este una dintre cele mai populare actrițe din România, cucerind publicul cu celebrul rol 'Aspirina' din serialul 'Las Fierbinți'. Începuturile sale în actorie nu au fost, însă, ușoare. Provenind dintr-o familie modestă, eforturile de a se întreține în București pe perioada studenției au fost atât de mari, că aceasta a ajuns să mănânce pe datorie.

Mirela Oprișor este, la cei 46 de ani ai săi, una dintre cele mai de succes actrițe ale României, iar alături de soțul ei, Mimi Brănescu, formează unul din cele mai puternice cupluri din lumea actoriei. În contrast cu popularitatea și prosperitatea de care se bucură acum, Mirela a avut în studenție probleme financiare uriașe.

Născută în Brașov, într-o familie cu venituri modeste, Mirela a trebuit să facă eforturi masive când s-a mutat în București, pentru a se putea întreține. Pe lângă ajutorul modic primit de la părinții fără posibilități, aceasta s-a angajat, înainte să între la Teatru, ca vânzătoare la un chioșc din Piața Romană, unde lucra pe tura de noapte.

Mirela Oprișor din 'Las Fierbinți' a avut probleme grave cu banii

Când și-a îndeplinit visul de a deveni studentă la Teatru, Mirela Oprișor din 'Las Fierbinți' a dat de greutăți greu de imaginat.

'Au fost şi perioade mai grele, a fost sărăcie, mâncam pe datorie. Îmi amintesc când s-a deschis primul supermarket că m-am dus şi eu să văd ce înseamnă. Când vedeam fetele cum aruncau în coş de toate, mă gândeam: „Aoleu, chiar există aşa ceva pe lumea asta? Cum să te duci cu coşul şi să arunci în el tot ce vrei de pe rafuri? Era ca în filme.

Iar ceea ce urmează e trist, dar e adevărat. Am luat cinci cartofi şi doi cârnaţi, am urcat în 104 şi mi-au furat cârnaţii. Nu ştii cât am plâns după cârnaţii ăia doi. Aveam 26-27 de ani. Nu-mi aduc aminte să fi plâns aşa cum am plâns pentru cârnaţii ăia. M-au distrus', a dezvăluit Mirela Oprișor într-un interviu acordat Adevărul.

Mirela Oprișor, Aspirina din Las FierbințiMirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton