Toti cei șase copii ai Ancăi Serea au nume biblice. Motivul pentru care a ținut morțiș să îi cheme astfel

 Stamen Diana
.

Anca Serea este mama a șase copii, iar toți au nume cu o mare biblice. Soția lui Adrian Sînă a dezvăluit motivul pentru care a ales să-și boteze copiii cu nume de mare însemnătate într-un interviu pentru Revista VIVA!.

Martie, luna femeii. Și cine ar fi fost mai potrivită pentru coperta VIVA! dacă nu Anca Serea, cu cei șase copii ai săi, într-un pictorial exclusiv, realizat chiar în noua lor casă? Zis și făcut!

Ca să vă dezvăluim un secret, vă spunem că ne-a speriat puțin gândul că va trebui să facem o ședință foto cu mulți copii, de vârste diferite, însă, surpriză!, totul a mers ca pe roate. Numai privindu-i, e clar că menirea supremă a Ancăi pe acest Pământ a fost să devină mamă, un rol pe care-l face perfect. Fără să i se pară greu, fără să considere că face sacrificii, fără să considere că nu are suficient timp…

David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah sunt numele celor șase copii ai Ancăi Serea. David și Sarah sunt copiii vedetei din prima căsnicie, iar Noah, Ava, Moise și Leah sunt copiii pe care îi are împreună cu Adrian Sînă. Artistul îi tratează pe toți în mod egal și îi iubește la fel de mult.

Aveți reguli stricte, în casă, pe care le respectați? De exemplu, atunci când se nasc discuții în contradicto- riu sau referitor la orele de masă, de teme, de culcare…

Avem reguli de bun-simț, reguli care cred eu că ar trebui să existe în orice familie numeroasă: orele de culcare, mesele regulate, activitățile extra, igiena! Le discutăm și le stabilim împreună, dar mărturisesc că uneori nu sunt foarte consecventă poate și pentru că am un program foarte încărcat și Adrian este des plecat în afara țării.

Vezi si care sunt cele 10 porunci din Biblie!

Cred că ai mai fost întrebată… De ce ai ales ca toți copiii să aibă nume biblice?

Numele biblice le-am ales în semn de recunoștință pentru omul care sunt astăzi și pentru viața noastră frumoasă: pentru Dumnezeu și pentru fiecare zi așa cum este ea.

Cum vă împărțiți sarcinile de părinți tu și Adi?

Cele mai multe sarcini îmi revin mie, dar și Adrian are partea lui mai serioa- să. (zâmbește) El este mai hotărât când vine vorba despre orele de pian ale lui Noah și ale Avei, despre școală în general, dar deciziile importante le luăm împreună și facem o echipă bună, zic eu. Eu sunt alături de ei mereu, și cumva le știu obiceiurile, slăbiciunile, temerile. Clar este că eu sunt mai permisivă, iar tati mai categoric, ne completăm.

Citește și: Anca Serea are încredere maximă în copiii ei ajunși la vârsta adolescenței. Nu au limite când vine vorba de bani: 'Au acces la cardul meu'

FOTO: Facebook

001-Cover-25%001-Cover-25%
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton