Tatăl lui Catrinel Sandu a murit. Mesajul dureros transmis de vedetă: ”Din păcate...”

 Stamen Diana
.

Este o zi extrem de dureroasă pentru Catrinel Sandu. Tatăl vedetei s-a stins din viață, după ce s-a luptat cu boala ca să trăiască. Catrinel Sandu este dărâmată de durere și a făcut tot ce i-a stat în putere ca tatăl ei să se facă bine.

Vestea tristă a fost dată chiar de Catrinel Sandu. Tatăl vedetei s-a stins din viață, azi noapte, la Spitalul Colentina din Bucureşti. În urmă cu aproximativ trei luni, Nicu Sandu a suferit un accident vascular cerebral, iar acesta era internat în spital. Starea lui de sănătate s-a agravat, iar duminică în jurul orei 22.00, tatăl lui Catrinel Sandu s-a stins din viață.

'Din pacate tata, Nicu Sandu, a plecat azi noapte intr-o lume mai buna. Toti cei care doresc sa isi ia ramas bun de la el pot veni la Capela Mare a Cimitirului Bellu Marti 2 Iulie incepând cu ora 13.', a scris Catrinel Sandu pe una dintre rețelele de socializare.

În urmă cu aproape două săptămâni, Catrinel Sandu s-a întors în România din Statele Unite ale Americii, pentru a sta cu tatăl ei. „Domnul Nicolae Sandu, în vârstă de 71 de ani, s-a prezentat la noi, la Spitalul Clinic Colentina, în data de 20 martie, cu semne evidente de accident vascular cerebral, având hemiplegie stângă și globii oculari deviați spre dreapta. Diagnosticul definitiv, stabilit în urma investigațiilor amanunțite, a fost de hematom intracerebral spontan fronto-temporo-insular drept, survenit în contextul unui puseu hipertensiv, cu sindrom de hipertensiune intracraniană. Pacientul a fost internat imediat în Secția de Terapie Intensivă. Starea sa la acel moment era una delicată, mai ales din cauza antecedentelor sale medicale – by-pass aortocoronarian, antiagregat, diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, sindrom anxios. Condiția domnului Sandu a impus o intervenție chirurgicală de urgență. Imediat după operație, domnul Sandu a fost cooperant și a reușit să execute ordine simple, dar și-a menținut un deficit motor și o stare de somnolență. Imobilizarea la pat a condus la apariția unor complicații de natură pulmonară și urinară”, declara dr. Bogdan Furtună, director medical la Spitalul Colentina.

FOTO: Facebook

Catrinel Sandu și familiaCatrinel Sandu și familia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton