Karmen s-a căsătorit civil în mare secret. Ce rochie spectaculoasă a purtat viitoarea mămică: ”Am plâns de fericire”

 Stamen Diana
.

Karmen și Bogdan Căplescu s-au căsătorit civil, după ce au pus la punct toate detaliile în mare secret. Frumoasa ceremonie a avut loc, vineri, într-un cadru impresionant la piscină. Karmen Simionescu a devenit doamna Căplescu.

Karmen și Bogdan Căplescu au spus DA în fața ofițerului stării civile. Cei doi au fost vizibil emoționați, iar petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din Capitală. Însărcinată în opt luni, Karmen a ales să poarte o rochie absolut spectaculoasă.

'We said YES! Zambete, bucurie, familie, si oameni dragi! Am dansat pana in zori, am plans de fericire, a fost o noapte de neuitat! Multumim tuturor pentru prezenta si apreciem discretia. A fost o cununie restransa, plina de iubire si momente frumoase. Va iubim pe toti!', a scris Karmen pe una dintre rețelele de socializare.

Viitoarea mămică a purtat o rochie lungă și mulată pe burtica de gravidă. Karmen a atras toate privirile cu ținuta ei, dar nici soțul ei nu s-a lăsat mai prejos. La doar 21 de ani, viitoarea mămică se consideră cea mai fericită femeie din lume.

Invitații s-au simțit extraordinar la cununie și au petrecut până dimineață. Nașii de cununie ai lui Karmen și Bogdan Căplescu sunt Bianca Oprișan și Alex Cristescu, doi prieteni foarte buni ai cuplului.

Karmen va naște prin cezariană

Viitoarea mămică s-a decis și a ales să nască prin cezariană. În scurt timp va veni pe lume fetița lui Karmen și a lui Bogdan Căplescu. Micuța va purta numele de Sofia.

„Am oscilat foarte mult, dar în final am luat decizia de a naște prin cezariană. Sunt niște dureri pe care le scutești. Am auzit femei care au avut travaliu în jur de 20 de ore, e un chin prin care femeia trece. Eu cred că îți ia ani din viață. Este experiența mea. E decizia mea. Mama a născut prin cezariană, bunica a născut prin cezariană', a declarat Karmen în cadrul unei emisiuni TV.

FOTO: Instagram

Karmen și familiaKarmen și familia

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton