Tatăl Andreei Bălan, dezvăluiri despre noua relație a fiicei sale: "Nu am avut ocazia să-l cunosc pe Tiberiu Argint"

 Cica Cristina
.

Nu s-au afișat împreună și nici nu au oficializat relația, însă pe zi ce trece devine tot mai clar că Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu. După marea împăcare cu fiica lui, Săndel Bălan face primele declarații despre noua relație a artistei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Săndel Bălan, care s-a împăcat cu fiica lui și a avut ocazia să-și viziteze nepoatele, susține că până acum nu a avut ocazia să-l cunoască pe Tiberiu Argint, motiv pentru care nici nu-și poate da cu părerea pe marginea subiectului.

Citește și: Andreea Bălan, o nouă escapadă cu Tiberiu Argint!Imaginile care i-au dat de gol, în timp ce fetițele ar fi rămas în grija lui George Burcea

„Păi, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Tiberiu Argint, motiv pentru care nu pot să îmi dau cu părerea despre această relație. Am fost acum două zile la Andreea, mi-am văzut nepoatele și nu am discutat despre acest subiect' a declarat Săndel Bălan pentru cancan.ro.

Citește și: Mirela Vaida nu se plictisește în izolare, după ce au fost întrerupte filmările la Acces Direct din cauza coronavirusului!„Nu-i rău nici acasă'

Andreea Bălan s-a împăcat cu tatăl ei

Artista se bucură acum și de susținerea totală a tatălui ei, după ce ani de zile nu și-au vorbit. Săndel Bălan a venit zilele trecute de la Ploiești, într-o vizită surpriză, încărcat cu mult jucării pentru nepoatele lui, Ella și Clara.

‘Ia uite, a venit bunicul de la Ploiești și v-a adus jucării! Aoleu, aoleu, ce e aici! Uite ți-a adus un cărucior și un pățuț!’, le-a spus Andreea Bălan celor mici, în timp ce acestea despachetau cadourile primite.

Cei doi par să fi lăsat divergențele în urmă, iar acum au o relație liniștită, Săndel Bălan având permisiunea de a veni să-și vadă nepoatele ori de câte ori își dorește.

Citește și: Oana Tache a născut un băiețel. Primele imagini cu bebelușul:'A venit mai repede un pic'

„Mă înțeleg foarte bine cu tata și îmi doresc ca el să fie bine, să fie fericit. Avem o relație foarte OK, vine și o vede pe Clara, o vede pe Ella când dorește el. Doar că nu locuiește aproape de noi. Locuiește în Ploiești și ne vedem foarte rar.

Nu vorbesc zilnic cu el sau foarte des, pentru că nu avem lucruri de împărțit, nu avem ce să ne spunem. Vorbim strictul necesar. Ne sunăm să ne întrebăm de sănătate de Crăciun și de Paște, atât. În rest, nu pot să spun că suntem prieteni.', declara Andreea Bălan toamna trecută.

116882358_10158478882357733_4585707555143181642_o116882358_10158478882357733_4585707555143181642_o

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton