Tânăra amenințată de Anda Adam că a încercat să-i fure soțul face primele declarații: ”Și ea își face viața”

 Stamen Diana
.

Un adevărat scandal a izbucnit în showbiz-ul românesc, după ce Anda Adam l-a prins pe soțul ei că încearcă să vrăjească o altă femeie. Primele declarații făcute de Dana, femeia cu care Sorin Nicolescu a vorbit prin mesaje.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam a luat foc când a găsit în telefonul soțului ei mai multe mesaje între el și o femeie pe nume Dana. Artista i-a scris fetei și a început să o amenințe să-i lase bărbatul în pace. Dana, femeia cu care Sorin Nicolescu a vorbit pe rețelele de socializare, face primele declarații despre scandalul în care este implicată.

Anda-Adam-3Anda-Adam-3

'Am toate dovezile. Tot ce mi-a scris pe pagina de Instagram. El mi-a dat follow, voia să vadă ceva pe pagina mea. Am acceptat pentru că știam ce vrea să vadă. Iar după i-am scris eu dacă a văzut ce l-a interesat. Informații care au legătură cu Anda, la mine pe profil. Nu avea ea ce să vadă pe profilul meu. Voia să mă vadă pe mine. Convorbirea mea cu fostul ei soț a degenerat de la ea. Noi nu ne-am căutat așa din senin. Vineri mi-a scris, mă acuză foarte grav și îmi vorbește foarte urât. Dacă voia să îmi spună ceva legat de fostul ei soț, putea să îmi spună foarte frumos. M-a deranjat că m-a făcut în toate felurile și nu mă așteptam să vorbească atât de urât fiind o persoană publică și o femeie matură. Noi nu ne cunoaștem personal', a spus Dana la Antena Stars.

Tânăra l-a numit pe Sorin Nicolescu 'fostul soț al Andei Adam'. Să fi divorțat cei doi în mare secret?! În ultima perioadă au apărut multe zvonuri că mariajul lor s-a încheiat, însă de fiecare dată artista a negat aceste informații.

Dana face acuzații grave la adresa vedetei și susține că Anda Adam și-ar fi refăcut viața și nu-i înțelege gelozia în această situație.

'Eu cu Anda nu ne-am văzut, nici cu soțul, deși ea susține că ne-am văzut, de fapt. Eu nu am insistat. Am vorbit cu soțul ei pe video. Dezbăteam subiectul, nu înțeleg de ce este atât de revoltată pe mine, de ce face crize de gelozie, dar atâta timp cât ei doi…nu știu care este relația dintre ei. Nu avea motive să își facă filme și să fie geloasă, atât timp cât și ea își face viața', a spus tânăra.

Citește și: Anda Adam, amenințări și jigniri la adresa unei tinere care a încercat să-i seducă soțul: „Dacă te prind, rămâi fără păr în cap!'

Citește și: Trecutul neștiut al Andei Adam. Părinții ei au divorțat și au plecat din țară, iar ea a rămas singură în București: „Tata m-a întrebat dacă vreau să merg cu el” / INTERVIU

Citește și: Anda Adam, adevărul despre căsnicia cu Sorin și zvonurile că ar divorța: „Oamenii se mai și ceartă. Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului” / EXCLUSIV

Citește și: Noi detalii despre problemele din căsnicia Andei Adam. Neînțelegerile ar fi început încă de anul trecut, când soțul artistei a fost condamnat la închisoare

Cum a reacționat soțul Andei Adam, după ce au fost prins vorbind cu altă femeie

Sorin Nicolescu a postat pe una dintre rețelele de socializare o imagine cu un mesaj, după ce s-a aflat că a încercat să vrăjească o altă femeie. ‘Nu mă deranjați, că deranjez’, a fost mesajul transmis de soțul Andei Adam.

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri cum că Anda Adam și soțul ei nu mai sunt împreună, însă de fiecare dată artista a negat acest lucru.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton