Alex Bodi a depus plângere penală împotriva Biancăi Drăgușanu. Ce acuzații îi aduce

 Mirea Roxana
.

Scandalul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu pare să ia sfârșit prea curând. Furtuna s-a dezlănțuit după ce aceasta a publicat imaginile în care a fost agresată de fortul soț. Afaceristul nu a vrut să lase lucrurile așa și a depus plângere penală pe numele Biancăi Drăgușanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să-și spună „adio' și să meargă pe drumuri diferite. Însă, fosta soție a afaceristului nu a vrut să lase lucrurile așa și a publicat imaginile în care a fost bătută de fostul soț și a făcut dezvăluiri uluitoare din trecutul relației.  

Având în vedere că Alex Bodi are probleme cu legea în această perioadă, acuzațiile Biancăi Drăgușanu nu i-au făcut niciun bine, agravând întreaga lui situație. Fosta lui soție a fost citată să ajungă la DIICOT și Parchet. Aici a fost nevoită să povestească tot ce s-a întâmplat.

bby-1-2bby-1-2

Alex Bodi, plângere penală împotriva Biancăi Drăgușanu

Acum, Alex Bodi a depus o plângere penală pe numele Biancăi, acuzând-o că a făcut declarații mincinoase, potrivit Spynews.

Declarația ei este inutilă și am făcut plângere penală împotriva ei pentru declarație mincinoasă ca să poată să nu doarmă liniștită. Când faci afirmații, trebuie să le probezi. Îi oferim șansa ca, într-un cadru legal, să dovedească și să susțină afirmațiile calomniante pe care le-a făcut în declarații despre Bodi', a spus avocatul afaceristului la Antena Stars.

Citește și: Bianca Drăgușanu reacționează, după ce menajera lui Alex Bodi a spus că n-a văzut nicio bătaie între ei:'Minte! Am dovezi'

Citește și: Bianca Drăgușanu, chemată la Parchet.A depus declarații împotriva lui Alex Bodi, în dosarul cu bătaia

Citește și: Actorul Ciprian Nemeșiu s-a sinucis.„Rămâi cel mai frumos spectacol…'

Citește și: Anda Adam, amenințări și jigniri la adresa unei tinere care a încercat să-i seducă soțul:„Dacă te prind, rămâi fără păr în cap!'

Râmâne Alex Bodi în arest la domiciliu?

Alex Bodi a ajuns încă o dată în fața judecătorilor de la Tribunalul din Craiova. Aici trebuia să afle ce se va întâmpla cu situația lui în următoarele 30 de zile. Avocatul acestuia a declarat că încă nu s-a decis nimic.

Nu au decis nimic, au anunțat pronțarea și urmează să vedem mâine care va fi decizia cu privire la măsura preventivă a arestului la domiciliu.', a spus avocatul lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu, bătută de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a făcut publice niște imagini șocante în care se văd urmările loviturilor încasate de la Alex Bodi. Se pare că abuzurile erau la ordinea zilei în relația vedetei cu fostul ei soț. Mai mult, afaceristul a recunoscut că a fost violent cu Bianca, după ce aceasta l-ar fi provocat.

Am publicat niște fotografii în urma unor fapte care s-au întâmplat, eu am luat bătaie în acele poze. Există un dosar în care cine m-a bătut va fi pedepsit. Eu n-am făcut nimic, decât că sunt terorizată și în momentul de față, am vorbit cu el la telefon de trei ori până acum și există persoane și dovezi prin care eu pot arăta adevărul și faptul că omul îmi transmite tot felul de chestii: mesaje cu dublu sens și așa mai departe.

El nu a fost niciodată nimic din ceea ce pare. Nu vreau să mai vorbesc despre el, pentru că este o perioadă în viața mea care nu s-a terminat frumos și nu-mi face plăcere să vorbesc despre această perioadă, vă vorbesc despre prezentul meu', a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton