Surpriză! Câștigătorul Românii au Talent nu a reușit să întoarcă niciun scaun la Vocea României. Radu Palaniță a fost aspru criticat: "Nu ai avut chimie cu piesa"

 Cica Cristina
.

Radu Palaniță a câștigat marele premiu la Românii au talent și a plecat acasă cu 120.000 de euro. Mecanic auto de profesie, el a reușit să impresioneze nu doar juriul, ci și telespectatorii. Nu de aceeași părere au fost și jurații de la Vocea României, unde nu a reușit să întoarcă niciun scaun.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

A fost apreciat pentru calitățile sale vocale, mai ales dacă se ține cont de profesia sa, ce nu are nimic de-a face cu talentul său. A emoționat deopotriva juriu și telespectatori, numai că nu s-a bucurat mereu de succes și laude.

Dacă multora li s-a părut cunoscută figura câștigătorului sezonului 10 Românii au talent, nu s-au înșelat! Radu Palaniță a participat și la Vocea României. Din păcate, nu doar că nu a întors niciun scaun, dar a fost și criticat, în special de Irina Rimes. „Imaginează-ți o stradă. Tu mergi pe aici, iar piesa vine de pe contrasens. Nu v-ați lipit, nu ai avut chimie cu piesa. Nu știu cât de mult ai simțit-o”, i-a spus artista la acel moment.

Citește și: Radu Palaniță a câștigat Românii au Talent sezonul 10 și marele premiu de 120.000 de euro

Smiley și Tudor Chirilă nu au împărtășit totuși părerea Irinei, însă nici nu au întors scaunul. „Ai cântat în caracterul piesei, însă fost cumva ca o partitură învățată, pe care ai spus-o exact așa cum ai învățat-o„, a completat Smiley.

Ediția în care și-a făcut apariția a fost difuzată chiar anul trecut. Se pare, însă, că a avut încredere în forțele proprii, nu s-a dat bătut și și-a mai încercat încă o dată norocul la Pro TV, iar de data aceasta soarta i-a surâs, cum nici nu se aștepta.

'Sunt foarte emoționat, nu credeam că oamenii vor avea atât de multă încredere în mine. Încă nu realizez ce s-a întâmplat. Aș vrea să le transmit tuturor celor care au fost alături de mine și vor fi pe mai departe că acest moment a fost piatra de temelie pentru ceea ce va urma în cariera mea, iar acest lucru li se datorează și lor', a declarat el după finala emisiunii Românii au talent.

Citește și: Ce măsuri de protecție își ia Mihai Petre, juratul de la Românii au Talent, pentru a-și proteja familia de COVID-19:”Păstrez distanța socială, ies rar și dezinfectăm produsele”/ INTERVIU

Cine este Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent

Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent, este mecanic auto și a fost nevoit să se întrețină singur încă de la vârsta de 14 ani. Și-a descoperit destul de târziu pasiunea pentru muzică și chiar dacă nu are studii muzicale nu a renunțat la hobby-ul care acum i-a adus 120.000 de euro: „Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea', a spus Radu.

Radu Palaniță l-a impresionat pe Florin Călinescu, care a apăsat butonul de Golden Buzz fără rețineri.

Juratul Florin Călinescu a văzut potențialul încă de la început și se pare că nu s-a înșelat deloc. „Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez', a spus Florin Călinescu, potrivit click.ro.

Radu-Palanita-1Radu-Palanita-1

Sursa foto: Facebook, Captura YouTube

Citește și: Andra, confesiuni neașteptate despre viața de familie, după 12 ani de căsnicie:„Cătălin a devenit mai răbdător, mai atent!' Perioada de izolare a fost ca o lună de miere, pentru ei!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton