Și băieții plâng câteodată! Dani Oțil, despre depresie și dezamăgirile în dragoste: ”Am chemat salvarea”

 Stamen Diana
.

Despre Dani Oțil se știe că nu este mereu deschis în ceea ce privește viața lui personală și preferă să nu se știe prea multe lucruri despre el. De data aceasta, matinalul de la Antena 1 a surprins cu declarații pe care nu mulți bărbați ar avea curajul să le facă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Într-un interviu, Dani Oțil a mărturisit cum a chemat salvarea, după ce a făcut un atac de panică din cauza unei femei care l-a părăsit. Prezentatorul de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' a trecut printr-o perioadă de depresie și dezamăgire în dragoste. După mulți ani de tăcere, vedeta a dezvăluit totul acum.

„Am chemat și salvarea. Am avut un atac de panică, de necaz din dragoste. Am avut un moment critic, nu am mai spus asta nicăieri și niciodată. Atunci mi-a căzut total cerul în cap și am izbucnit în plâns', a declarat Dani Oțil pentru Xtra Night Show.

Suferința a fost cruntă pentru matinalul de la Antena 1, iar probabil femeia care i-a frânt inima a fost chiar Mihaela Rădulescu. Dani Oțil a avut nevoie de un echipaj medical pentru a-l calma.

Dani Oțil a apelat la prietenul său, Răzvan Simion

Dani-Oțil-2Dani-Oțil-2

La vremea respectivă, Răzvan Simion era căsătorit cu Diana și să stăteau chiar lângă Dani Oțil. Rănit, Dani și-a șters lacrimile și a pornit spre prietenul lui, pentru a-l mai ajuta cu suferința. Surpriză! Când a ajuns la Răzvan Simion acasă, prezentatorul TV se certa pe terasă cu fosta lui soție.

Deși nu a vrut să intervină, Dani Oțil le-a cerut ajutorul. „M-am așezat pe un scaun și le-am zis că nu vreau să le stric circul, dar sincer există, din toate simptomele, 5% șanse să mor. Și că urmează să-mi fie foarte rău și că probabil o să leșin, o să lipsesc câteva minute dintre noi, dar că o să revin', a mai dezvăluit matinalul.

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu amână nunta din cauza coronavirusului: „Îmi pare rău, dar…”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton