SuperStar România înlocuiește Vocea României, la PRO TV. Ce nume sunt vehiculate pentru juriu și prezentatori

 Mirea Roxana
.

Emisiunea SuperStar România va începe din toamnă și va fi difuzată de către Pro TV. SuperStar România este o emisiune care are la bază formatul internațional „Idol'. Ba mai mult, noua emisiune va înlocui formatul Vocea României. Cine va prezenta noua emisiune de la Pro TV și cine va face parte din juriu?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea SuperStar România va începe din toamna acestui an și va fi difuzată de către Pro TV. Preselecțiile deja au început, iar show-ul de la Pro TV ar putea avea doi prezentatori. Este vorba despre Pavel Bartoș și Smiley. De asemenea, juriul de la SuperStar România ar putea să fie format din Horia Brenciu, Cezar Ouatu, Mihai Petre, Inna sau Irina Rimes, majoritatea relocați din proiectele „Vocea României” și „Masked Singer România”.

SuperStar-Romania-logo1SuperStar-Romania-logo1

Din echipa SuperStar România de la Pro TV ar putea face parte și Jorge, fostul prezentator de la „Masked Singer”.

Ba mai mult, anul acesta nu va mai apărea „Vocea României', emisiunea fiind înlocuită chiar de către „SuperStar România'.

Preselecțiile au avut deja loc în Timișoara, Cluj și Craiova. Încă nu s-a anunțat în ce va consta marele premiu. Poate câștigătorul va începe o carieră muzicală alături de o casă de producţie. Este cunoscut faptul că Pro TV a mai colaborat cu cei de la Global Records, potrivit Click.ro.

SuperStar România de pe Pro TV are la bază formatul Idol

SuperStar România, emisiune care urmează să fie difuzată la Pro TV, are la bază formatul internațional Idol.

Idol a fost lansat în anul 2001 de către producătorul britanic Simon Fuller și casa de producție Fremantle. Show-ul, care în România va purtea numele de SuperStar, a fost difuzat și în SUA din 2002 sub denumirea de „American Idol', iar din juriu au făcut parte Paula Abdul, Simon Cowell, Randy Jackson, Kara DioGuardi, Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez, Steven Tyler, Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban, Harry Connick Jr., Luke Bryan, Katy Perry, Lionel Richie.

Citește și: Ce a făcut Simona Hapciuc cu banii câștigați la Survivor.Fiul ei se bucură cel mai mult

Citește și: Mădălina de la Puterea Dragostei, cerută de soție de George.Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Ce relație are Anghel Damian cu părinții lui, Anca și Laurențiu Damian:„Mama s-a certat cu tata pe tema răsfățului' / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman încă păstrează hainele lui Marius Elisei, la două luni de la divorț! „Ale lui sunt încă aici.De parcă…'

Emisiunea care urmează să apară la Pro TV oferă șanșa concurenților să devină noul star muzical, iar formatul de la baza SuperStar România a fost preluat de țări precum Statele Unite, Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare.

Cine poate concura la SuperStar România de la Pro TV

Viitorii concurenți de la SuperStar România d e pe Pro TV trebuie doar să iubească muzica și să aibă vârste cuprinse între 16 și 30 de ani. În cadrul noii emisiuni, care urmează să fie difuzată din toamnă, publicul are puterea de a lansa următorul super star.

Mai mulți concurenți au devenit celebri după ce au câștigat concursul sau au trecut pe acolo. Dintre acești norocoși fac parte Kelly Clarkson, câștigătoarea sezonului unu și Carrie Underwood, câștigătoarea sezonului patru. Alți câștigători au fost Adam Lambert, Jordin Sparks, Kris Allen, Ruben Studdard, David Cook etc.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton