Geanina Ilieș, totul despre noua emisiune de la PRO TV - "Hai să fim SUPER": "Nu vreau să mă înfund în anxietăți"/ INTERVIU

 Cica Cristina
.

Geanina Ilieș revine cu o nouă emisiune la PRO TV, „Hai să fim SUPER'. Mesajul este unul optimist în vremurile dificile pe care le trăim, iar în cadrul emisiunii vor fi invitați de seamă. Prezentatoarea ne-a vorbit despre noul proiect, ce presupune fomatul și de ce a acceptat noua provocare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Geanina, revii la PRO – de această dată cu o emisiune diferită, dar apropiată de ceea ce făceai în trecut. Ce te-a făcut să accepți noua provocare?

Mi-a plăcut din start ideea proiectului. Sincer, nu am stat mult să mă gândesc pentru că era chiar una dintre ideile pe care le aveam pentru viitorul apropiat. A fost un gând la gând, dacă aș putea spune asta. Interviuri de colecție cu personalități remarcante, în cazul de față eroi ai sportului românesc, e mai mult decât ceva frumos pentru un jurnalist. Ai oportunitatea de a fi față în față cu oameni care au povești demne de urmat pentru generațiile viitoare și totodată plăcerea de a-i vedea sinceri și umani în fața ta.

Geanina-Ilies-Emisiune2Geanina-Ilies-Emisiune2

Care e formatul emisiunii „Hai să fim SUPER'

Știm că emisiunea este atât pe online, cât și pe PRO X, că sunt 7 invitați din diferite sporturi.. dar ce nu știm? Ce ne va surprinde?

Emisiunea HAI SĂ FIM SUPER! va fi structurată în trei părți cu fiecare invitat. Cei 7 invitați vor povesti cu lux de amănunte în prima săptămână despre copilăria lor, părinți, familie, prieteni. În cea de-a două săptămână vor vorbi despre persoanele care le-au remarcat talentul, cum au ajuns să practice sportul care i-a consacrat, iar în cea de-a treia săptămână despre performanțele pe care le-au înregistrat când au atins maturitatea și recunoașterea în cariera lor.

Ei nu vor fi singurii, vor mai urma în viitorul apropiat alte 7 personalități remarcante, dar aș vrea să fie o surpriză în ceea ce privește identitatea lor deocamdată.

Citește și: Cum a ajuns Geanina Ilieș prezentatoare de știri, după ce a debutat în showbiz ca actriță:”Mi-au spus să anulez vacanța”/ INTERVIU

Citește și: Secrete din culisele meseriei de prezentator TV.Cum a învățat Geanina Ilieș să se machieze și de ce se trezea la 3 dimineața

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor și iubita lui împlinesc 7 ani de relație:„Am jucat un fel de-a v-ați ascunselea'. Cu ce se ocupă Marina / EXCLUSIV

Geanina Ilieș: „Nu vreau să mă afund în anxietăți'

Mesajul emisiunii este 'hai să fim super' și vine într-o perioadă destul de delicată pentru noi toți. Ce te face pe tine să fii optimistă acum?

Faptul că sunt sănătoasă atât eu, cât și cei apropiați mie îmi aduce o liniște sufletească. Mă concentrez pe această perioadă chiar SUPER pentru mine și mă bucur de fiecare zi, o exploatez la maximum. Dacă mă întrebi pe mine o să-ți spun foarte sincer că viața îți dăruiește tot ce ai nevoie, trebuie doar să lași lucrurile să decurgă normal.

Eu de multe ori am încredere în planurile pe care le are viața pentru mine, de cele mai multe ori sunt mai bune decât planurile mele. Nu mai iau în sens negativ ceea ce se întâmplă. Nu vreau să mă afund în anxietăți și supoziții. Uite, cel mai bun exemplu este această emisiune. HAI SĂ FIM SUPER! va fi o gură de aer pentru noi toți – cred că merităm să facem o pauză de la tot tumultul din jurul nostru.

Geanina Ilieș, despre cei 7 invitați de la „Hai să fim SUPER'

Până acum ai avut 7 invitați la emisiune. Care dintre ei te-a impresionat cel mai tare?

Toți. Și este răspunsul corect și sincer. De la viața de film a lui Mihai Leu, până la ambiția Anei Maria Brânză Popescu, seriozitatea lui Ilie Dumitrescu, gândirea motivațională a lui Gică Popescu, umorul spumos al lui Gică Craioveanu, bunătatea lui Benny Adegbuiy și talentul lui Bogdan Stelea. Toți au avut un singur lucru în comun. Ambiția și visul de a ajunge cei mai buni dintre cei buni.

E o perioadă destul de complicată cu plecările. Tu ți-ai făcut curaj să pleci în vreo vacanță?

Sincer, nici nu am avut timp pentru că tot timpul sunt prinsă în diferite activități. Am fost plecată doar în țară. Transfăgărășan, Delta Dunării, litoral și în ultima perioadă la ski.

Ce face Geanina Ilieș când nu filmează pentru „Hai să fim SUPER'

Ce face Geanina când nu filmează pentru emisiune și nu este ocupată cu afacerea ei? Ce o face să fie fericită?

Am învățat să prețuiesc fiecare zi și sunt fericită cu fiecare lucru pe care îl fac. Mă bucură și cafeaua de dimineață, iar în ultima perioadă nu o beau singură. Observ și niste raze de soare, ceea ce mă bucură pentru că urmează să mă mut la casă nouă și îmi place să lucrez pe vreme frumoasă. Suntem pe ultima sută de metri, dar știți cum e, ultimele detalii durează cel mai mult. (zâmbește)

Pe lângă asta, aștept cu sufletul la gură evaluarea națională pentru că fiul meu, Patrick, urmează să treacă prin primul examen al vieții. Nu am emoții, e băiat isteț. Aștept să sărbătorim intrarea la liceu.

Sursa foto: PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton