Ștefan Stan și-a făcut implant de păr. Cum arată artistul acum: ”Fotografiile vorbesc de la sine”

 Stamen Diana
.

4.500 de fire de păr în șapte ore! Atât a durat intervenția pe care și-a făcut-o nimeni altul decât Ștefan Stan. Fostul câștigător de la Vocea României a apelat pentru a treia oară la această procedură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În anul 2014, Ștefan Stan a apelat pentru prima dată la o astfel de intervenție, însă în noiembrie 2019, după ce ajunsese să aibă o chelie vizibilă în zona frontală, artistul a făcut din nou această intervenție. Pentru că talentul vocal și imaginea sunt în balanță, Ștefan Stan a răbdat șapte ore pentru a avea un păr des. 

„Au trecut deja șapte luni de la implant iar eu sunt foarte mulțumit. Fotografiile vorbesc de la sine, părul meu este mai des și așa va rămâne pentru că medicul a ales firele de păr potrivite, rezistente în timp. Am înțeles că secretul unui implant reușit constă în folosirea firelor de păr puternice, de calitate”, ne-a spus Ștefan Stan.

Procedura a durat șapte ore, însă interpretul nu s-a plictisit deloc. A urmărit filme și s-a jucat diverse jocuri în timp ce în spatele său o echipă a lucrat de zor.

Ștefan-Stan-și-a-făcut-implant-de-păr-1Ștefan-Stan-și-a-făcut-implant-de-păr-1

„În cazul lui Ștefan Stan, provocarea a fost zona donatoare rară, din cauza celor două intervenții anterioare. De aceea a trebuie să recoltăm cât de mult am putut, fără să lăsăm cicatrici vizibile la nivelul cefei. În final am reușit să recoltăm și să implantam aproximativ 2000 de grefe (4500 fire de păr). Operația a decurs normal, i-am oferit medicația postoperatorie și i-am explicat ce trebuie să facă în săptămânile/lunile următoare. Acum, la 7 luni postoperator rezultatele sunt excelente , iar el e foarte mulțumit”, a spus medicul Mihai Motora.

Acum Ștefan are părul mult mai des, a crescut destul de repede și a fost nevoit să îl tundă de câteva ori.

Citește și: Cum a cerut-o Ștefan Stan de soție pe iubita lui: 'I-am oferit inelul care a fost al mamei mele'

FOTO: PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton