Loredana Chivu se confruntă cu probleme serioase de sănătate după ultima intervenție. Recuperare cu probleme: "Este destul de grav"

 Cica Cristina
.

Loredana Chivu trece prin momente grele. Blondina se confruntă cu dureri mari după ce a suferit două noi intervenții și vorbește despre recuperarea grea cu care se confruntă în aceste momente!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Loredana Chivu a lipsit în ultima perioadă de pe rețelele de socializare, iar acum explică motivele pentru care nu a mai apărut pe story-urile cu care își obișnuise fanii.

Loredana Chivu este o femeie asumată și nu a ascuns niciodată faptul că și-a făcut mai multe intervenții estetice pentru a arăta exact așa cum și-a dorit. Acum, a suferit două noi operații: și-a făcut o intervenție de schimbare a silicoanelor și o liposucție, iar recuperarea ar merge mai lent decât s-ar fi așteptat.

Citește și: Sunt împreună de trei ani, dar Gina Pistol vine doar în vizită la Smiley.Cei doi nu locuiesc împreună

Blondina se confruntă cu dureri, iar lucrurile s-ar fi agravat în cazul ei, însă nu și-a pierdut optimismul și a povestit totul pe rețelele de socializare:

'Eu am cearcăne pentru că încă stau în recuperare de la operația pentru lipo. Credeam că o să stau mai puțin, dar se pare că este destul de grav. Dar abia aștept să vă arăt rezultatele, abia aștept să le văd și eu. Dacă am lipsit de pe story am lipsit din această cauză pentru că nu m-am simțit tocmai cel mai bine, dar o să mă simt', a precizat Loredana Chivu pe InstaStory.

Citește și: Anda Adam pune punct speculațiilor despre divorț. Artista dă cărțile pe față despre căsnicia cu Sorin:'Nu am depus actele la notar' | EXCLUSIV

Loredana-Chivu-1Loredana-Chivu-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Cristi Borcea, dezvăluiri fabuloase:„Am patru copii concepuți în detenție!'. Ce spune fostul boss de la Dinamo despre camera nupțială din pușcărie

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton