Speak recunoaște că a avut greutăți la începutul carierei: "Îmi păcăleam foamea cu pufuleți. Nu aveam nici bani să plătesc întreținerea"

 Cica Cristina
.

Ștefan Sprianu, cunoscut în showbiz ca Speak, a avut mult de tras până să fie cunoscut! Artistul a avut de înfruntat multe lipsuri și a făcut sacrificii în numele unui vis pe care, până la urmă și l-a îndeplinit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Speak este apreciat ca artist astăzi, însă puțini știu detalii despre adolecența sa și drumul parcurs până la atingerea succesului. Se pare că artistul a fost nevoit să muncească mult și să facă destule sacrificii pentru a ajunge în punctul dorit. Însă, problemele financiare nu au rezistat în calea ambiției și perseverenței sale!

Încă de la Asia Express s-a observat cât de ambițios este, acest atribut ajutându-l extrem de tare de-a lungul timpului! Artistul a povestit în cadrul unui interviu că au existat momente când nu avea ce mânca și nici bani chiar să-și plătească întreținerea.

Citește și: Decizia luată de Raluca și Walter Zenga pentru a-și salva căsnicia:„După 17 ani împreună nu e ca în prima zi, dar…'

Speak: „Nu îmi mai este frica de sărăcie”

'Îmi păcăleam foamea cu pufuleți și apă minerală. Câștigam100 lei pe concert, la început. Nu aveam nici bani să plătesc întreținerea. Acum nu îmi mai este frica de sărăcie', povestea Speak în urmă cu ceva timp.

Fără îndoială, printre cele mai mari calități ale sale se numără munca și dedicarea în totalitate meseriei sale.

Citește și: Karina și Andrei de la Survivor s-au despărțit! Motivul pentru care și-au spus adio:'Sunt niște momente grele'

'Cel mai mare atuu al meu este că sunt foarte consecvent și foarte muncitor. În ceea ce mă privește, în ceea ce fac eu, chiar muncesc mult', a adăugat el, potrivit spynews.ro.

Speak, declarație de dragoste pentru viitoarea soție, Ștefania

Speak și Ștefania formează un cuplu de peste 3 ani, iar cei doi au atras simpatia și mai multor fani după participarea la Asia Express. Mai mult, în cadrul emisiunii, artistul a considerat că este momentul perfect pentru a-și cere iubita în căsătorie, care bineînțeles a spus da din tot sufletul.

Acum, solistul și-a surprins din nou logodnica cu o declarație, în stilul caracteristic. Ștefania s-a amuzat copios, însă cu siguranță a apreciat declarația partenerului ei!

„Șoarec, vreau să-ți fac o declarație. Vreau să-ți mulțumesc că ești viitoarea mea soție și că nu ești ca toate celelalte, astea de pe internet, toate țoapele astea.”, a spus Speak.

Citește și: Petronela Rotar a avut coronavirus. Scriitoarea a vorbit despre coșmarul trăit:„Simțeam că respir foc când trăgeam aer pe nas'

Speak-1Speak-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton