S-a spus că Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan, seamănă cu Keo. Dar ce au observat fanii solistei, într-o fotografie, întrece orice imaginație

 Stamen Diana
.

De când s-a aflat că formează un cuplu cu Andreea Bălan, fanii artistei sunt cu ochii pe Tiberiu Argint. Cei doi formează un cuplu de câteva luni, însă nu au vorbit niciodată despre relația lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Recent, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost surprinși când se plimbau pe străzile din București, semn că relația lor continuă. După divorțul de George Burcea, artista și-a găsit liniștea lângă noul iubit și așa a trecut mai ușor peste dezamăgire și suferință.

Fanii Andreei Bălan urmăresc fiecare mișcare a lui Tiberiu Argint pe rețelele de socializare. Recent, iubitul vedetei a postat o fotografie cu el și sora lui, Sonia Argint, iar o femeie a făcut o remarcă și i-a lăsat un comentariu. 'Iubita ta seamănă foarte, foarte mult cu sora ta și cu mama ta!', i-a spus cineva.

De asemenea, multe persoane îi lasă comentarii lui Tiberiu Argint pe rețelele de socializare în care îl întreabă despre Andreea Bălan, însă acesta nu le răspunde.

Artista apreciază toate fotografiile pe care le postează iubitul ei. Cei doi au o relație discretă și preferă să rămână așa pentru o perioadă.

Citește și: Andreea Bălan e îndrăgostită până peste cap de Tiberiu Argint. Cum a fost surprinsă artista alături de noul iubit pe străzile din București

George Burcea ar fi acuzat-o pe Andreea Bălan de infidelitate

Deranjată de afirmațiile viitorului ei fost soț, artista a negat cu tărie toate speculațiile, menționând că soțul ei încearcă să o discrediteze și să-i strice imaginea.

„Eu în toate relațiile mele am fost fidelă. Și în această relație cu tatăl copiilor mei, eu am fost fidelă. Mi se pare foarte urât că vrea să îmi discrediteze imaginea insinuând că aș fi fost infidelă. Noi suntem despărțiți de 8 luni de zile și fiecare este liber să facă ce vrea. E foarte urât ce face. Eu absolut în toate relațiile mele am fost fidelă. Niciodată nu s-a pus problema de așa ceva’, a declarat Andreea Bălan pentru spynews.ro.

Tiberiu-și-Sonia-ArgintTiberiu-și-Sonia-Argint

Citește și: Câți bani a primit George Burcea să apară în noul sezon Ferma. Bucuria lui i-a stricat planurile Andreei Bălan: „Este imposibil de contactat!”

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton