Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat imunitatea la Asia Express, deși au plecat de pe ultimul loc: "La cuvântul răzbunare apare poză cu Bontea și Fodor"

 Cica Cristina
.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au reușit să câștige imunitatea la Asia Express, cu toate că au plecat cu un dezavantaj mare în cursă, de pe ultimul loc.

Bontea-si-Fodor-1Bontea-si-Fodor-1

Frații Ristei au decis ordinea de plecarea echipelor după ce și-au adjudecat amuleta, desemnând ca echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor să plece ultima. Se pare că deja au început să se „plătească polițe” la Asia Express. Frații Ristei au luat această decizie după ce și si la rândul lor au plecat de pe ultimul loc în momentul în care Fodor și Bontea au decis ordinea în care să plece echipele.

Citește și: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor serviți cu delicatese în Asia Express:ciorbă de găină cu sânge

Răzvan și Sorin de la Asia Express au fost extrem de deranjați de faptul că au fost nominalizați să plece de pe ultimul loc, fapt ce a stârnit ambiția concurenților pentru a ajunge pe primul loc, în ciuda handicapului cu care au plecat: „La cuvântul răzbunare apare poză cu Bontea și Fodor”, a spus Răvan Fodor, vizibil enervat.

Imunitatea este câștigată de reactoarele 3 și 4, a anunțat Gina Pistol, care a stârnit o reacție fulminantă din partea lui Fodor și Bontea.

Citește și: Sorin Bontea și Răzvan Fodor au dat de greu la Asia Express:'Am simțit că m-a lovit camionul'

„Ce zici Ristei”, a întrebat ironic Sorin Bontea. Răspunsul a venit imediat din partea lui Florin: „Noroc cu noi”.

„Nu ai făcut decât să ne aprinzi fitilul”, a precizat și Fodor.

„Nu am crezut vreodată că o să ajung să fac asta. Reactoarele 3 și 4 duc și duc bine tată”, a spus Bontea la testimoniale

Citește și: Ea este Irina, soția lui Răzvan Fodor de la Asia Express!Povestea lor de dragoste este desprinsă din filme … de comedie!

„Cred că pe Răzvan și pe Sorin îi așteaptă cât de curând o cursă pentru ultima șansă”, a spus Dan Ristei, tot la testimoniale. „Săptamâna viitoare. Îi vom nominaliza”, a completat și Florin Ristei.

Însă, nu degeaba se spune că ultimii vor fi cei dintâi. După o adevărata aventură și mult noroc, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au ajuns primii la Gina Pistol, reușind să câștige imunitatea, potrivit a1.ro.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea s-au descurcat de minune la această probă de imunitate. Nici mirosurile puternice, nici misiunea grea nu le-a pus probleme, iar de data aceasta s-au descurcat bine și cu autostoopul, găsind mașini destul de repede.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Cum și-a dat seama Răzvan Fodor că Irina este femeia perfectă pentru el.Testul neașteptat și deloc amuzant la care și-a supus soția

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton