Gestul făcut de Ștefania la Asia Express, care l-a scos din minți pe Speak: "Să nu faci asta niciodată, ne despărțim!"

 Cica Cristina
.

Ștefania și Speak, noi discuții în contradictoriu la Asia Express. Speak, extrem de gelos i-a atras atenția iubitei sale să nu mai facă gestul care ar putea duce la despărțire.

Speak-si-Stefania-1Speak-si-Stefania-1

Speak și Ștefania formează un cuplu foarte îndrăgit la Asia Express, atât de către concurenți, cât și de către telespectatori. Precum era de așteptat, în principal din cauza stresului și oboselii, își mai fac loc anumite certuri și conflicte.

Citește și: Show total la Asia Express. Speak și Ștefania au câștigat imunitatea:”De când îmi doream să mă îmbrac ca un limbric la televizor, cu țurca la vedere”

Totul a început de la faptul că celor doi le-a fost extrem de greu să găsească o mașină în cursa lor pentru a câștiga imunitatea, astfel că Ștefania a vrut să recurgă la gesturi extreme. Ștefania a vrut să își arate posteriorul șoferilor astfel încât să oprească o mașină mai repede, gest ce a stârnit gelozia lui Speak. Concurentul de la Asia Express a venit cu o replică dură: „Să nu faci asta niciodată, ne despărțim!”.

Iubita lui Speak a oferit rapid o explicație. „Când intervine disperarea, nu mai stiu ce fac!”, a spus Ștefania, potrivit a1.ro.

„Ea se crede amuzantă când face așa”, a mai completat Speak, vizibil deranjat de gestul făcut de Ștefania.

Citește și: Speak și Ștefania, despre greutățile de la Asia Express:'Nu e de joacă'

„Eu când sunt obosită sau mult prea stresată sau foarte speriată, râd așa aiurea de orice”, s-a justificat Ștefania la testimoniale.

„Exact ce îmi place mie. Nu are cum să-mi dea o stare bună, pentru că nu e contextul de așa ceva. Situația în care ne aflam era foarte down” , a completat Speak.

Speak, replică acidă la Asia Express: „E fosta mea viitoare nevastă

După ce au pierdut amuleta în fața fraților Ristei, Speak și Ștefania și-au dorit foarte mult să câștige imunitatea. Au avut un vanataj, de a pleca primii după echipa câștigătoare, însă nu au avut noroc la autostop deloc.

Citește și: După Asia Express se lasă cu nuntă.Speak s-a hotărât să o ia de soție pe Ștefania: 'E ceea ce trebuie'

Poți să nu mai faci spume la gură, l-a întrebat Ștefania pe Speak, după ce concurenta Asia Express nu a reținut bine numele orașului în care trebuiau să ajungă.

„Nu poți să ții minte Alaminos, de la alamă?”, a întrebat Speak extrem de nervos, iar răspunsul a venit rapid din partea iubitei: „Uite nu vreau, vreau să fai și tu ceva. Chiar dacă o să știu nu o să spun. Să vii tu să spui Alaminos”.

Astfel, s-a creat prilejul pentru ca cei doi să-și arunce replici acide, iar în mașină Speak a spus: „E viitoarea mea soție, după emisiune, probabil, fosta mea viitoare nevastă. E prea enervantă!”.

Sursa foto: Captură Antena 1, Facebook

Citește și: Speak și Ștefania, primele declarații despre participarea la „Asia Express”:”Vom avea nervii întinși la maximum”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton