Sorin Bontea, doborât de lacrimile Ștefaniei la Asia Express: ”Cel mai rău îmi pare că am ajuns în finală cu Speak și Ștefania…”

 Oana Popoiag
.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au devenit cele mai populare vedete din România, după ce au câștigat, cu mult efort și mult umor, Asia Express. Victoria lor a fost, însă, ghinionul celorlalți doi finaliști, Speak și Ștefania, care au ajuns la finish cu doar câteva minute mai târziu. Bontea a povestit că, în ciuda euforiei, l-a întristat teribil chipul dezamăgit al Ștefaniei, care a plâns de supărare când a realizat că a pierdut.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au reușit imposibilul și au câștigat Asia Express, în ciuda faptului că nici ei nu și-au dat prea mari șanse la început. Momentul victoriei, în care Gina Pistol i-a anunțat că ei sunt marii învingători, după două luni de provocări și eforturi colosale, le va rămâne întipărit în minte pe viață.

Sorin Bontea, marcat de lacrimile Ștefaniei în finala Asia Express

În ciuda victoriei, Sorin Bontea a povestit la Xtra Night Show că nu va uita prea ușor nici tristețea echipei Speak-Ștefania, care au ajuns la finish cu doar 20 de minute mai târziu. Celebrul bucătar a povestit că l-a marcat momentul respectiv, mai ales că legase o prietenie cu învinșii.

'Nu mă așteptam să aibă un așa impact, sincer. Am zis că plec într-o aventură cu Răzvan și vedem noi ce iese și ce s-o întâmpla. Că vom sta cât putem și cât ne-o duce corpul și pe noi. Dar uite că am ajuns în finală, am reușit să câștigăm și cel mai rău îmi pare că am ajuns în finală cu Speak și Ștefania. A fost cel mai greu momentul în care am văzut-o pe Ștefania, când eram pe scenă. A fost un moment care a făcut cât o mie de cuvinte', a dezvăluit Sorin Bontea la Xtra Night Show.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor Asia ExpressSorin Bontea și Răzvan Fodor Asia Express

Foto: Instagram

Citește și: Răzvan Fodor a dat cărțile pe față despre adversarii săi de la Asia Express: 'Pe Speak îl cunoașteam, dar nu-i știam iubita'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton