Un bărbat din județul Mureș, cea mai tânără victimă a coronavirusului. Avea doar 26 de ani!

 Oana Pantazi
.

Pandemia de coronavirus continuă să facă victime în România, iar faptul îngrijorător este că vârsta pacienților decedați începe să scadă, dovadă că boala este tot mai agresivă. Ieri, a fost înregistrat primul deces al unui tânăr în vârstă de 26 de ani!

În pofida măsurilor de distanțare socială, a carantinării bolnavilor și a autoizolării unei mari părți din populație, pandemia de coronavirus înregistrează tot mai multe victime și în România. Astăzi, Grupul de Comunicare strategică a mai anunțat 7 decese, bilanțul celor care au pierdut lupta cu COVID-19 ridicându-se la 552.

Și dacă până acum vârsta celor decedați în urma infectării cu coronavirus era, în medie, de peste 70 de ani, pacienții prezentând comorbidități (afecțiuni vasculare, diabet, obezitate), iată că a fost înregistrat și primul deces al celei mai tinere victime.

Tânărul suferea de obezitate

Pacientul decedat, înregistrat cu nr. 549, este un bărbat în vârstă de 26 de ani din judetul Mures, care a fost internat pe 21 aprilie în Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Mureș, iar a doua zi a fost transferat pe sectia de cardiologie. În aceeași zi s-a confirmat prezenta virusului, iar pe 23 tânărul a murit. Și în cazul acestuia apare însă o comorbiditate – obezitatea.

Tot pe fondul comorbidității (suferea de astm bronșic) a murit de coronavirus și un tânăr de 30 de ani din județul Bihor, care a fost internat pe 10 aprilie la Spitalul Clinic Municipal Oradea, în secția de Boli Infectioase, acesta fiind transferat la ATI pe 17 aprilie. Virusul a fost confirmat pe 10 aprilie și a murit pe 23.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton