Sindy, îndrăgostită de un coleg de la Survivor? Sorin: „Vrei să îl faci gelos pe...”

 Mirea Roxana
.

Sindy și Sorin Pușcașu au avut o mică discuție în contradictoriu la Survivor România. Acesta a dezvăluit că Sindy ar fi îndrăgostită de unul dintre colegii din echipă. Totul a început după ce Războinica a mărturisit că nu crede că va câștiga competiția Survivor, dar are încredere că unul dintre băieții din echipa Războinicilor o va face.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sindy a afirmat că nu ea va câștiga competiția Survivor România, dar are încredere că unul dintre băieții din echipa albastră o va face. Aceasta i-a menționat pe cei pe care îi consideră câștigătorii Survivior România 2021.

si2-1si2-1

„Eu nu o sa castig Survivor Romania si asta stiu si sunt constienta de acest lucru! Insa pot sa zic ca un baiat de a noi o sa castige, de la noi din echipa noastra! Da, o sa fie… ori Andrei, ori Marius!', a spus  Sindy.

Sorin Pușcașu a ironizat-o imediat pe Sindy, nefiind de acord cu afirmațiile acesteia.

„Da, e intre Andrei si Marius. A, dar nu ma asteptam, adica… Chiar stateam si ma gandeam acum, ca ai zis ca baietii, bai, cred ca se gandeste la mine sau la Starlin, sau la Albert, stii?', a afirmat Sorin Pușcașu.

Citește și: Ce problemă de sănătate are Sindy de la Survivor:”Nu poți să faci mișto de ea!”

Citește și: Sindy o atacă pe Mellina, la Survivor:”Invidie, gelozie și teamă să nu fie alta mai bună”

Citește și: Primele imagini cu Andreea Antonescu după ce s-a întrors de la Survivor.Și-a revăzut fiica după două luni

Citește și: Nicoleta Voicu, revoltată la mormântul Corneliei Catanga:„Au fost ciuruiți pentru situația financiară'

Discuție aprinsă între Sindy și Sorin la Survivor

În plus, Sorin consideră că Sindy are o strategie la Survivor România și că ar fi îndrăgostită de Marius. Războinicul a acuzat-o pe colega sa de echipă că s-a mutat lângă Andrei Dascălu ca să îl facă gelos pe Marius Crăciun.

Eu m-am mai gandit la o chestie, Sindy! Eu cred ca la tine e o strategie, eu cred ca joci strategic! Te-ai mutat langa Andrei, sa dormi cu el, ca sa-l faci gelos pe Marius! Dar tie de fapt de Marius iti place! Asa simt eu, acum nu stiu!', a spus Sorin.

Sindy a negat acuzațiile aduse de Sorin Pușcașu și a spus că pe ea o interesează competiția, ci nu altceva.

Dar nu, mai, deci eu, aici, am venit pentru competitie, nu la… Nu vreau sa fac gelos pe absolut nimeni, nu e cazul de nimic aici!', a spus raspicat Sindy

Cine este Sindy

Sindy de la Survivor are 26 de ani și este de profesie tehnician maseur. Concurenta este născută în Brașov și are o soră geamănă. Aceasta a practicat trei ani de atletism, apoi s-a îndreptat către dans modern și latino și street workout.

Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa', a declarat Sindy de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton