Simona Hapciuc, jignită grav de Culiță Sterp la Survivor: „Mă făcea proastă și...”

 Mirea Roxana
.

Simona Hapciuc a fost eliminată de la Survivor România, iar acum face dezvăluiri incredibile despre Faimoși, în special despre Culiță Sterp. Aceasta are o părere foarte proastă despre artist și susține că acesta a jignit-o de mai multe ori.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Hapciuc susține că certurile din echipa Faimoșilor de la Survivor România au început în momentul în care a intrat în competiție Sebastian Chitoșcă. Atrenoarea de fitness susține că destrămarea echipei Faimoșilor a început de la Sebi și de la Culiță Sterp.

„Problemele au început când au fost aduși Sebi și Ana în concurs, iar eu m-am certat cu Sebi foarte tare.

si4si4

La început am dormit pe aceeași pătură, dar apoi a fost discuția cu Moro și Elena Marin, iar Sebi nu este omul care să accepte criticile. Iar eu fiind atât de vocală, eram mereu ca un ghimpe în coasta lui. După câteva zile și-a luat și pătura de lângă mine. De la Sebi și de la Culita s-au rupt lucrurile, nu de la Zanni', a povestit Simona Hapciuc de la Survivor pentru „Ștafeta mixtă' de la Wowbiz.ro.

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, suspectă de virusul Dengue:'Simptomele s-au agravat'

Citește și: Care este numele real al lui Culiță Sterp de la Survivor și ce facultate a absolvit

Citește și: Gina Pistol, Smiley și fetița lor, sub puterea cifrei 9!Ce semnificație are 9 în numerologie

Citește și: Meghan Markle, atacată dur de sora ei, Samantha, după interviul cu Oprah:„Adevărul a fost complet ignorat'

Simona Hapciuc, despre Culiță Sterp de la Survivor

Simona Hapciuc, fosta concurentă a competiției Survivor România, și-a exprimat părerea despre Culiță Sterp. Aceasta susține despre fostul ei coleg că are un caracter asemănător cu cel al lui Sebastian Chitoșcă. Simona Hapciuc îl numește pe Culiță Sterp parșiv și răutăcios.

Culiță are același caracter ca Sebi, este foarte parșiv și foarte răutăcios. Pentru că vine dintr-o familie bună și cu mai mulți bani, că este cântăreț, că este cunoscut, simte nevoia să discrediteze pe cei din jur și să fie superior, chestie pe care eu nu o accept', a mărturisit Simona Hapciuc despre Culiță Sterp de la Survivor România.

Simona Hapciuc, jignită de Culiță Step de la Survivor

Simona Hapciuc a mărturisit că a fost jignită de Culiță Sterp pe motiv că este o mamă singură. De asemenea, fosta concurentă de la Survivor România a mărturisit că artistul a comparat-o cu iubita lui, Daniela Iliescu.

Am avut niște discuții cu el pentru că el mă făcea proastă și îmi scotea ochii cu faptul că am ales să îl fac pe Dimitrie la puțin timp în relația cu Dimi. Avea chestia asta, că femeia trebuia să stea acasă. „Ai făcut tu ceva de te-a lăsat bărbatul ăla! Uite la Daniela mea, daca eu nu îi fac nimic, ea stă acasă cuminte și mă așteaptă'.

Avea misoginismul ăsta în el pe care eu nu pot să îl înțeleg. Eu aveam o chestie cu adusul lemnelor, nimeni nu aducea lemne și eu eram cu brațele pline de lemne, mă durea și genunchiul și îmi zice „bine că stai pe plajă, dar lemne pentru foc mai aducem și noi?!', a adăugat Simona Hapciuc despre Culiță Sterp de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton