Simona Gherghe e prima vedetă care a spus că va face vaccinul anti-COVID: "Aştept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt, cred că ne va ajuta"

 Cica Cristina
.

Simona Gherghe susține că este pregătită să facă vaccinul anti-COVID, pentru a ne reîntoarce cât mai repede la normalitatea pe care o știam cu toții. Prezentatoarea TV face primele declarații despre noul vaccin împotriva noului coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe, mamă a doi copii, este pro-vaccinare și a susținut asta în repetate rânduri de-a lungul timpului. Este convinsă cât este de important un vaccin pentru imunizarea populației, motiv pentru care a subliniat că abia așteaptă vaccinul împotriva COVID-19.

Gherghe-Simona-1Gherghe-Simona-1

În vara acestui an, Simona Gherghe a mers împreună cu familia pentru a se vaccina, desigur la recomandarea medicului de familie. Astfel, toți membrii au făcut vaccinul pneumococic: de la copii, până la bunici.

Simona Gherghe și familia s-au vaccinat împotriva pneumoniei

'Este (n.red. vaccinul) cel care care te ferește să faci pneumonii de alea urâte cu streptococ și așa mai departe. Doctorul nostru de familie ni l-a recomandat și nouă, așa că l-am făcut toți din casă: copiii, bunicii, soțul meu Răzvan, astăzi sunt programată eu să-l fac. Și ni l-a recomandat tocmai pentru că este situația asta legată de COVID-19 și este nevoie să ne protejăm cât de mult putem', transmitea Simona Gherghe în urmă cu câteva luni.

De asemenea, în toamnă, familia prezentatoarei s-a vaccinat din nou, de îndată ce a apărut vaccinul e protejează împotriva gripei sezoniere.

Simona Gherghe vrea să-și facă vaccinul anti-COVID

În ceea ce privește controversatul vaccin anti-COVID care va ajunge probabil curând și în România, Simona Gherghe își menține poziția. Este pro-vaccinare, are încredere în noul vaccin și nu va ezita să și-l facă pentru a ne reîntoarce cât mai repede la viața normală.

„Aştept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt. Aştept să ne întoarcem la ceea ce credeam noi că e normalitate. Cred că acest vaccin ne va ajuta. Noi ne-am vaccinat si impotriva gripei sezoniere şi îl vom face şi pe cel împotriva COVID”, a subliniat Simona Gherghe. 

Citește și: Se pregătește Asia Express, sezonul 4.Ce nume de prezentatori sunt vehiculate, în locul Ginei Pistol

Citește și: Cum se menține Simona Gherghe în formă, la 43 de ani, și ce spune despre operațiile estetice:”M-am gândit…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Simona Gherghe și ce spune despre gelozia în relație:”Cedăm pe rând” / EXCLUSIV

Citește și: Cum a aflat Adi Nartea din VLAD că va fi tată pentru a doua oară și cum se simte soția lui:„Au fost grețuri și dureri de spate'/ EXCLUSIV

Simona Gherghe criticată pentru că este pro-vaccinare

Problema vaccinării a atras numeroase critici, iar prezentatoarea tv a ținut să își spună punctul de vedere. În argumentul ei pentru un fan anti-vaccinare, Simona Gherghe a atacat-o pe Olivia Steer, pe care a acuzat-o că îndoctrinează oamenii. 

„Dar de poliomlielită, TBC, diferie, tuse convulsivă, rujeolă ai auzit? Sau ar trebui să lăsăm organismul să „lupte’ cu ele?!’, a scris Simona Gherghe, revoltată de persoana care a spus că organismul uman este făcut să „lupte cu orice viroze, gripe, infecții, COVID’.

„Mă bucur că te-am dezamăgit! Caut-o pe Olivia Steer pentru îndoctrinare’, a mai spus prezentatoarea. 

Pentru că a primit atât de multe mesaje de la cei care susțin că vaccinarea nu este necesară și este dăunătoare Simona Gherghe a făcut un videoclip în care a abordat subiectul pe larg. 

„Am vorbit, zilele trecute, despre vaccinare si mi-am atras pe pagina o multime de antivaxeri. Ma asteptam, pentru ca stiam ca sunt reactivi si agresivi. Nu-i nimic, eu imi asum opinia provaccinare! Argumentat si documentat. Cred in medici si in evolutia medicinei si in toate armele pe care le avem impotriva unor boli extrem de grave”, a transmis ea.

Sursa foto: PR, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton