Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului Costin Mărculescu a ajuns la biserică. Mara Bănică se va ocupa de înmormântare

 Cica Cristina
.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului Costin Mărculescu a ajuns la biserică și, precum i-a fost ultima dorință, jurnalista Mara Bănică se va ocupa de înmormântare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jurnalista s-a dus la biserică, înainte ajungă sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului. Precum îi spusese anterior Marei, că ar vrea ca ea și Pepe să se ocupe de înmormântare, jurnalista a decis să îi îndeplinească dorința lui Costin Mărculescu și să se ocupe de cele necesare.

Citește și: SURSE INML. Primele informații despre autopsia lui Costin Mărculescu:actorul ar fi făcut infarct

Paparazzi Spynews au surprins momentul în care sicriul actorului a ajuns la biserică. Mara Bănică și cumnatul lui Costin Mărculescu au fost surprinși în momentul în care discutau cu preotul care se va ocupa de slujba de înmormântare. În egală măsură, se poate observa cum vedeta și părintele își iau notițe pentru a se pregăti cum se cuvine pentru înmormântarea actorului, a cărui moarte a luat prin surprindere pe toată lumea.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a ajuns la biserica 'Sfântul Gheorghe Nou' din Capitală, iar la căpătâiul actorului se află și familia sa. În momentul de față, prietenii și apropiații vin să-și ia rămas-bun de la actor, urmând ca duminică să-l conducă pe ultimul drum. Costin Mărculescu va fi înmormântat la Cimitirul Reînvierea.

Citește și: Fosta iubită a lui Costin Mărculescu rupe tăcerea despre moartea actorului:„Probabil o fi consumat un pic de alcool și în combinație cu un medicament sau un atac de panică…'

Costin Mărculescu, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit fără suflare în propria locuință, în cadă. Vecinii au precizat că nu îl mai văzuseră de trei zile și au fost alertați de lătratul puternic al câinelui său.

sicriu Costin Mărculescusicriu Costin Mărculescu

Sursa foto: Facebook, Captură Spynews

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton