Fosta iubită a lui Costin Mărculescu rupe tăcerea despre moartea actorului: "Probabil o fi consumat un pic de alcool și în combinație cu un medicament sau un atac de panică..."

 Cica Cristina
.

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu rupe tăcerea și face noi mărturisiri despre obiceiurile și starea de sănătate a fostului ei partener.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu, a precizat că actorul mai consuma ocazional alcool, nu neapărat foarte des, dar și că suferea de depresie și atacuri de panică, motiv pentru care lua pastile pentru calmare. Femeia este de părere că este posibil ca infarctul să fi fost provocat de un amestec de alcool cu pastile, însă rezultatele testelor toxicologice vor determina dacă într-adevăr a consumat alcool, substanțe interzise sau medicamente înainte de a muri.

Citește și: Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, detalii șocante despre starea de sănătate a actorului:”Când eram împreună, venea des ambulanța la el”

„Nu consuma foarte des alcool, dar consuma. Și lua medicamente pentru atacuri de panică. Probabil o fi consumat un pic de alcool și în combinație cu un medicament sau un atac de panică, i s-a făcut rău și a făcut infarct', a precizat fosta iubită a lui Costin Mărculescu la România TV.

Costin Mărculescu era în depresie

Tot Cristina a mai povestit că a ținut legătura cu fostul partener și chiar l-ar fi zărit pe stradă de curând, în urmă cu două săptămâni.

„Am vorbit pe Facebook până dimineața și la ora 2 la mulți ani de ziua mea. Acum 2 săptămâni l-am văzut pe stradă, așteptam STB-ul și era vis-a-vis. Cred că nu m-a văzut, i-am făcut cu mâna, dar nu l-am văzut. El se simțea rău și când era cu mine, având în vedere că am stat la el un an și jumătate. Îl știu cel mai bine pe Costin, având în vedere că am stat cu el tot timpul. Peste tot eram împreună', a mai dezvăluit ea.

Citește și: Detalii terifiante despre moartea lui Costin Mărculescu ies la iveală!Actorul a fost găsit îmbrăcat în cadă plină cu apă

Se pare că una dintre problemele majore cu care se confrunta artistul ar fi fost singurătatea apăsătoare, întrucât în ultima perioadă mai ținea legătura numai cu cea mai bună prietenă: „Prietena lui cea mai bună e singura care îl suna, îl întreba ce face și se ocupa de el.'

Costin-Marculescu-10-5Costin-Marculescu-10-5

Sursa foto: Facebook, Captura Antena 1

Citește și: Mesajul cutremurător al actorului Costin Mărculescu despre propria moarte:„Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face. Când voi pleca printre stele…'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton