Secretul întunecat al Mariei Ciobanu, care o urmărește și la 82 de ani. Cel mai trist moment din căsnicia ei cu Ion Dolănescu

 Oana Popoiag
.
Maria Ciobanu Ion DolănescuMaria Ciobanu Ion Dolănescu

Stabilită de ceva vreme în SUA, Maria Ciobanu tocmai a revenit în România, pentru a-și serba ziua de naștere. La 82 de ani, artista are un trecut desprins din filme, iar mariajul cu Ion Dolănescu e unul din cele mai dureroase subiecte. Cântăreața de muzică populară a îndurat multe în timpul căsătoriei cu artistul.

Maria Ciobanu este stabilită de doi ani în America, acolo unde locuiește fiica sa, dar nu poate uita România. Deși medicii i-au interzis să zboare, din cauza problemelor cardiace, 'Ciocârlia„ a Ținut neapărat să serbeze împlinirea a 82 de ani de viață în țară.

Cel mai tulburător episod din căsnicia Mariei Ciobanu cu Ion Dolănescu

În cei 82 de ani, Maria Ciobanu a trăit cât alții în zece vieți, și pe cât de lină a fost viața profesională, grație talentului unic, pe atât de anevoioasă a fost cea amoroasă. Căsătoria cu Ion Dolănescu, decedat în 2009, la 65 de ani, a marcat-o pe artistă pe viață. Cei doi s-au căsătorit în 1971, iar la un an după a venit pe lume Ionuț Dolănescu.

'Era militar în termen. Iar eu eram deja o vedetă. S-a îndrăgostit de mine şi, timp de trei ani, mi-a făcut curte. M-a prins şi pe mine dragostea. Păcat că dragostea lui a durat atât de puţin… Eu n-am vrut să joc la nuntă. Ce rost avea, dacă noi nu ne cununasem? M-a bodogănit şi mi-a zis că, dacă nu vin, îşi găseşte altă nevastă', a spus Maria Ciobanu într-un interviu pentru Jurnalul Național.

Din păcate, mariajul nu a durat decât patru ani și, conform spuselor cântăreței, s-a încheiat din cauza geloziei lui Ion Dolănescu, gelozie dublată de faptul că acesta o lovea, după cum a mărturisit Maria Ciobanu mulți ani mai târziu.

'Niciodată n-am suportat ca omul cu care împart patul să mă lovească. Nu le doresc nici duşmanilor duşmanilor mei să treacă prin ce-am trecut eu. Am suferit foarte mult. L-am divinizat pe Ion Dolănescu. Cum să mai ţin acum la omul care mi-a luat copilul? Dumnezeu e mare şi ne iartă pe toţi', a povestit Maria Ciobanu, care, după divorț, nu și-a mai putut vedea băiatul, pe Ionuț Dolănescu, rămas în grija tatălui.

Foto: Libertatea, captură video, Facebook

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton