Sebastian Chitoșcă de la Survivor, despre accidentul fratelui său. „Medicii spuneau că va fi o legumă”

 Mirea Roxana
.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România a renunțat la cariera sa de fotbalist în urma accidentului pe care l-a suferit fratele său. Faimosul și-a deschis sufletul în fața Anei Porgras și i-a mărturisit prin ce a trecut în acele momente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România își iubește enorm de mult familie și este gata de orice sacrificiu pentru a-i ști pe cei dragi în siguranță. Faimosul i-a povestit Anei Porgras drama prin care a trecut alături de fratele lui.

A stat în comă o lună de zile și a avut  1% șanse să trăiască și 99% dacă trăia, spuneau medicii că va rămâne legumă. A avut creierul inundat de sânge. A fost transportat la Piatra Neamț la spital, l-au stabilizat și l-au trimis la Iași pentru operație, unde a stat la aparate o lună. 

seb1-2seb1-2

L-a lăsat femeia, că nu mai putea să muncească, are și un copil de șase ani. Nu știu ce s-a întâmplat, dacă femeia a plecat, a luat copilul. Luna aia de zile pentru mine a fost coșmarul vieții mele. Făceam naveta de la Piatra Neamț la Iași, pentru că de la terapie intensivă nu dau informații telefonice. Așteptam vizita de la 12 jumate', a povestit Sebastian Chitoșcă de la Survivor România.

Citește și: Ce sumă imensă ar fi cerut Raluka, pentru a participa la Survivor România

Citește și: De ce nu mai apare Jador la Survivor.Decizia luată de Kanal D și de medicii Faimosului

Citește și: Ce a spus Musty de la Survivor despre Mellina, după ce a ajuns în țară:„Este o poveste de dragoste, o iubesc…'

Citește și: Alex Bodi îi cere Biancăi Drăgușanu daune de 200.000 de euro:„Are tulburări psihice'

Drama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor

Sebastian Chitoșcă a trăit șocul vieții lui când și-a văzut fratele intubat, după operație. Cu toate acestea, Faimosul încerca să se mențină puternic pentru mama lui, pe care o mințea că starea de sănătate a fratelui lui era una bună.

Când am aflat vestea am făcut pe mine ambele treburi, m-am pierdut. A început să-mi miroasă gura instant, m-am înverzit la față. Am realizat cât de gravă e treaba, după operație l-am văzut intubat, avea capul de două ori cât al lui. Nu-mi venea să cred. Dacă fratele meu murea, murea și mama mea, că e foarte bolnavă. Numai eu știu cât de puternic eram, o mințeam pe mama în fiecare zi că e bine, dar starea lui era mai rea', a povestit Sebastian Chitoșcă.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor a renunțat la fotbal

Sebastian Chitoșcă de la Survivor a renunțat la fotbal pentru fratele lui, iar în prezent este vlogger. La vârsta de 18 ani, Faimosul a îmbrăcar tricoul echipei naționale și a prins un transfer la Steaua, potrivit WOWbiz.ro.

Acesta a renunțat la cariera lui sportivă în momentul în care fratele său a fost lovit și a intrat în comă. Drept urmare, Sebastian a plecat în Germania, unde s-a angajat într-o vopsitorie auto pentr a-și întreține fratele.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton