Cum arăta Daniela Iliescu, înainte să devină iubita lui Culiță Sterp. Imagini din trecutul ei

 Mirea Roxana
.

Daniela Iliescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Culiță Sterp. Cei doi vor deveni părinții unui băiețel peste scurt timp. Cu toate acestea, cum era și cum arăta Daniela Iliescu înainte să devină aleasa inimii artistului?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp se află acum în Republica Dominicană, făcând parte din echipa Faimoșilor în competiția Survivor România. Daniela Iliescu, frumoasa lui iubită, îl așteaptă să se întoarcă acasă. Chiar dacă știa că îi va fi greu fără el, aceasta nu a vrut să se pună în calea dorinței lui Culiță Sterp de a participa la Survivor România.

Înainte de a deveni partenera de viață a artistului, Daniela era o împătimită a călătoriilor și chiar a studiat și peste hotare, în America, potrivit WOWbiz.ro.

Frumoasa parteneră a Faimosului a vrut să călătorească cât mai mult pentru a vedea cu proprii ei ochi diverse locuri. De fapt, cui nu-i place să călătrească și să se bucure de toate frumusețile care există în această lume? În plus, Daniela a obținut un internship pentru studii în America. Aceasta a reușit să-și trăiască „visul american' și a profitat la maxim de perioada pe care a petrecut-o în Statele Unite ale Americii. Acolo și-a făcut mulți prieteni, și-a îmbogățit bagajul cultural, a călătorit mult și a rămas cu amintiri de neuitat.

6-26-2

Cum a cunoscut-o Culiță Sterp pe Daniela Iliescu

Daniela Iliescu nu se aseamănă deloc cu fostele iubite ale lui Culiță Sterp. Aceasta este o femeie intregră și are o personalitate puternică, iar față de tatăl copilului ei are un respect deosebit. Cumva, tot dragostea ei pentru călătorii a făcut-o să-l întâlnească pe cel care a devenit sufletul ei pereche. Chiar dacă cei doi se cunoșteau din liceu, Cupidon a intervenit după o reîntâlnire întâmplătoare la munte.

„Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător. Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim.

Citește și: Cum a reacționat Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, când a aflat că va avea un băiețel: „Am urlat'

Citește și: Carmen de la Sălciua vorbește despre relația lui Culiță Sterp cu Daniela Iliescu:”Ea a fost la nunta noastră”

Citește și: Majda, adevărul despre eliminarea de la Survivor. Ce relație avea cu Jador:„Am deschis mai bine ochii'

Citește și: Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița ventriloc de la Românii au Talent.Andra i-a dat Golden Buzz

Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi. La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săpătmănână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri', a declarat Daniela Iliescu în urmă cu ceva vreme, la Teo Show.

Cum arăta Daniela Iliescu acum patru ani

Daniela Iliescu are o frumusețe naturală și se vede cu ochiul liber că are grijă de aspectul ei fizic, de cum se îmbracă sau de cum se poartă. Se poate spune chiar că are o atitudine asemănătoare unei lady din clasa de sus a secolului trecut.

În ceea ce privește modul în care arată, nu este o foarte mare diferență între Daniela din prezent și Daniela din trecut, de acum patru ani. Aceasta era și atunci foarte rafinată, frumoasă și atentă la imaginea ei. Chiar și acum, însărcinată fiind, poate stârni invidia multor doamne și domnișoare cu modul în care arată, se aranjează și se îmbracă. Ce să mai? Putem afirma că Faimosul Culiță Sterp este un norocos să aibă un așa diamant lângă el.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton