Sebastian Chitoșcă de la Survivor a jignit-o pe Elena Marin: "Ești o persoană de cea mai joasă speță!"

 Cica Cristina
.

Un nou scandal la Survivor România în tabăra Faimoșilor. Tensiunile cresc, iar de data aceasta implicați au fost Sebastian Chitoșcă, Elena Marin și Cătălin Moroșanu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între concurenți și ce intervenție a avut Zanni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin a intrat în conflict cu băieții din echipa sa. Sebastian Chitoșcă s-a înfuriat pe colega lui, iar, în conflictul iscat, vizat a fost și Cătălin Moroșanu, care i-a dat dreptate fostului fotbalist.

Tensiuni între Elena Marin și Sebastian Chitoșcă la Survivor

Tensiunile par să fie în creștere la Survivor, în echipa Faimoșilor. Totul a pornit de la faptul că Elena Marin a subliniat că este o femeie responsabilă, care le poate purta de grijă și colegilor ei din cadrul competiției. Dansatoarea Andreei Bălan, care doarme lângă Cătălin Moroșanu, a precizat că îi face sportivului patul și are grijă să-i aranjeze hainele.

Sebastian-Chitosca-1-1Sebastian-Chitosca-1-1

De aici până la un conflict de proporții a fost un singur pas, iar noul concurent Sebastian Chitoșcă a izbucnit.

Pot să te întreb ceva? Ești o femeie asumată? Îți asumi că ieri când te certai cu Zanni i-ai spus să-l întrebe pe Moroșanu despre ce fel de femeie ești că îi faci patul în fiecare seară și îi aranjezi hainele? Ești cea mai joasă speță de persoană dacă spui nu', i-a spus Sebastian Chitoșcă Elenei Marin.

Citește și: Drama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor:”Fratele meu avea 1% șanse să trăiască sau putea să rămână legumă”

Citește și: Elena Marin de la Survivor se mărită!Nașul de cununie este un celebru prezentator TV

Citește și: Imagini rare cu familia lui Cătălin Moroșanu de la Survivor.Cum arată mama Faimosului

Citește și: Alin Sălăjean și Musty, scandal monstru la Survivor.Au sărit la bătaie

Decizia luată de Sebastian Chitoșcă de la Survivor după conflictul cu Elena Marin

Sebastian s-a înfuriat, de fapt, pentru că l-a adus în discuție pe Cătălin Moroșanu când subiectul conflictului era altul. Totul a pornit de la discuția privind dispariția alimentelor.

După afirmațiile Elenei Marin, Sebastian Chitoșcă a luat decizia de a nu mai dormi lângă Simona Hapciuc, pentru a nu isca vorbe asemănătoare la adresa lui.

Elena Marin încerca să vorbească despre responsabilitate, ceea ce l-a determinat pe Sebastian s-și schimbe locul de dormit.

Eu de-asta m-am mutat de acolo, pentru că nu aș vrea să spună Simona că uite îi fac patul lui Sebi și sunt o femeie responsabilă', a spus Sebastian Chitoșcă.

Cătălin Moroșanu i-a dat dreptate lui Sebastian Chitoșcă

Vizibil deranjat pentru că a ajuns în mijlocul unui conflict care nu îl viza direct, Cătălin Moroșanu nu a vrut să creadă, inițial, că Elena ar fi povestit aceste lucruri.

A venit Sebi azi dimineață și l-am întrebat de ce nu mai doarme lângă Simona. A zis că Elena când s-a certat cu Zanni ar fi afirmat că are grijă de mine. Eu îi spun că nu cred că a adus asta în discuție', a spus Cătălin Moroșanu.

În apărarea ei, Elena Marin a dezvăluit de ce l-a adus pe luptător în dicuție.

Când m-a făcut iresponsabilă Zanni, i-am spus că nu sunt iresponsabilă. Atât de lucrurile mele pe care le am cât și de lucrurile lui Moro', a explicat Elena Marin.

Când i s-a confirmat, Cătălin Moroșanu a subliniat că l-a deranjat gestul Elenei Marin și i-a dat dreptate noului coleg.

'M-a deranjat lucrul ăsta la Elena, pentru că nu te poți folosi de numele meu într-o ceartă cu altă persoană, că se poate crede altceva. Sebi avea dreptate', a spus Moroșanu.

Zanni o acuză pe Elena Marin că joacă teatru

În conflict a intervenit și Zanni, care a acuzat-o pe Elena Marin că joacă teatru: „Uite cum se joacă teatru. Noi vorbeam de mâncarea ta furată și nu de cum îi împachetezi tu hainele lui Moro'.

„Dacă mi se fură mie mâncare nu o să fac panaramă, dar dacă mi se pun vorbe în gură o să dau cărțile pe față de fiecare dată', a conchis Sebastian Chitoșcă.

Sursa foto: Hepta, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton