Florin Călinescu l-a avertizat pe Adrian Mutu înainte de divorțul de Alexandra Dinu: ”Ai grijă cu...”

 Stamen Diana
.

Alexandra Dinu și Florin Călinescu sunt acum colegi la masa juriului la Românii au talent, însă puțini știu că prezentatorul TV nu a avut deloc încredere în căsnicia ei cu Adrian Mutu. Detalii neștiute ies acum la iveală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pe vremea când Florin Călinescu prezenta Chestiunea Zilei la PRO TV, mai exact în urmă cu 22 de ani, Adrian Mutu, căsătorit la vremea respectivă cu Alexandra Dinu, a fost invitatul său. Juratul de la Românii au talent a avut atunci o premoniție și l-a avertizat pe fotbalist.

Alexandra Dinu Florin Călinescu (2)Alexandra Dinu Florin Călinescu (2)

La momentul respectiv, Adrian Mutu juca la Dinamo, iar Florin Călinescu i-a spus că el va ajuce să joace la Inter Milan. Mai în glumă, mai în serios, prezentatorul TV i-a zis să aibă grijă la italience. „Ai grijă cu italiencele, acolo', i-a spus Călinescu lui Adi Mutu. Se pare că vedeta a avut dreptate, pentru că fotbalistul s-a îndrăgostit acolo de Martina Stella și Aida Yespica. Alexandra Dinu a aflat din presă că soțul ei a avut legături amoroase cu mai multe domnișoare din Italia. După 2 ani de căsnicie, Alexandra Dinu și Adrian Mutu au divorțat. Cei doi au împreună un băiat, Mario.

Citește și: Alexandra Dinu, detalii din culisele Românii au Talent. Cum se înțelege cu noii colegi și ce se întâmplă la filmări / INTERVIU

Citește și: Cine este și cum arată iubitul Alexandrei Dinu, juratul de la Românii au Talent: „Unica dragoste a vieții mele”

Citește și: Adevărul despre divorțul dintre Iulia și Mihai Albu și ordinul de restricție. „Dacă aveam un pistol…”

Citește și: Ce planuri are Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă: „Cred în dragoste, cred în căsnicie' / EXCLUSIV

Alexandra Dinu, noul jurat de la Românii au talent

Alexandra Dinu este noua vedetă ce va sta la masa juriului, în sezonul 11 al emisiunii Românii au talent. Vedeta vine în locul lui Mihai Petre, alături de Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu.

Alexandra Dinu a fost plecată din țară, iar de-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia și a jucat alături de actori, precum Adrien Brody și Antonio Banderas. Actrița de succes a revenit în țară pentru show-ul Românii au talent.

Vestea că Alexandra Dinu îl va înlocui pe Mihai Petre în juriul faimoasei emisiuni Românii au talent a fost una surprinzătoare pentru fanii show-ului de talente.

„Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu mă întreba de ce nu prezint și eu o emisiune de acest gen. Din păcate, bunica a murit recent, acum câteva luni. Imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit și propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență, a declarat Alexandra Dinu la Știrile PRO TV.

Un al motiv pentru care a acceptat propunerea este că îi plac provocările. „Am mai avut oferte de a mă întoarce în televiziune, dar n-am găsit proiectul potrivit, care să-mi placă. Acum iată că revin în televiziune după mulți, mulți ani. Am emoții! Întotdeauna am emoțiia povestit Alexandra Dinu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton