Sean Connery a împlinit 90 de ani! Cum arată acum cel mai sexy bărbat al secolului, la 17 ani după ce a renunțat la actorie

 Cica Cristina
.

Sean Connery este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari și îndrăgiți actori ai tuturor timpurilor! Iată cât de mult s-a schimbat primul actor care a intrat în pielea agentului secret James Bond.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sean Connery făcea ravagii în anii 60 în rolul agentului 007. Avea un farmec irezistibil și o interpretare de excepție. Prima dată a jucat în pelicula Dr. No (1962), pentru ca apoi să aibă același rol în From Russia with Love (1963), Goldfinger (1964), Thunderball (1965), You Only Live Twice (1967), Diamonds Are Forever (1971).

Grație interpretării sale, Sean Connery este catalogat de cinefili de pretutindeni drept cel mai bun James Bond' din toate timpurile.

Citește și: Speak recunoaște că a avut greutăți la începutul carierei:„Îmi păcăleam foamea cu pufuleți. Nu aveam nici bani să plătesc întreținerea'

S-a născut în Edinburgh, Scoția, în 1930. Nu a crescut într-o familie cu posibilități, ci a trăit modest, motiv pentru care a fost nevoit să muncească de la o vârstă fragedă. A fost inițial membru al Marinei Regale Britanice, însă a renunțat din cauza unor probleme de sănătate.

Orice rău spre bine este, astfel că inițial a fost descoperit de un producător local de teatru, care l-a cooptat să se alăture corului pentru producţia muzicală South Pacific', notează stirileprotv.ro.

Citește și: Oana Roman, detalii despre divorțul Larisei de Alin Oprea:„El a iubit-o foarte mult, dar e clar că a fost o ruptură mai veche'

Nu aveam voce, nu ştiam să dansez, însă puteam arăta bine stând acolo', susținea ani mai târziu actorul. După prima repetiție și-a dat seama că menirea sa este de actor şi şi-a ales numele de scenă Sean, dat fiind că îi amintea de eroul său favorit, Shane, jucat de Alan Ladd.

Sean Connery, cel mai sexi bărbat al secolului

Primul rol important l-a avut în filmul 'No Road Back' (1957), însă succesul a venit odată cu lansarea filmului Another Time, Another Place⁣ (1958).

De-a lungul carierei sale a fost distribuit în peste 90 de filme și recompensat cu un premiu Oscar pentru rolul secundar din „The Untouchables'.

Citește și: Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, are COVID-19:'O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală'

La 90 de ani, Sean Connery nu și-a pierdut încă farmecul. El a fost votat „cel mai sexi bărbat în viaţă' de revista People, în 1989, iar în 1999, pe când avea 69 de ani, a fost ales „cel mai sexi bărbat al secolului'.

În 2003, a decis să renunțe la actorie, după eșecul filmului „The League of Extraordinary Gentlemen'.

SEAN CONNERY A MARRAKECHSEAN CONNERY A MARRAKECH

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton