Scandal la “Mireasa”: Daniel, vărul Petronelei, a atacat-o dur pe Mădălina! S-a lăsat cu plânsete, iar Diana Dumitrescu a întrerupt convorbirea

 Cica Cristina
.

Daniel, vărul Petronelei de la „Mireasa”, adresează cuvinte grele concurentelor care îi critică verișoara. S-a lăsat cu plânsete în platou, Diana Dumitrescu fiind nevoită să întrerupă convorbirea telefonică!

Petronela-Mireasa-1Petronela-Mireasa-1

Daniel a intrat telefonic în direct pentru a lămuri o problemă legată de un fost iubit de-al Petronelei de la Mireasa, însă discuția a degenerat rapid, iar în platou s-a lăsat cu plânsete și scandal.

„Vă asigur eu că Petronela nu mai are absolut nicio legătură cu el, s-au spus atâtea minciuni… Aș vrea să vorbesc puțin cu domnișoara Mădălina, care de la începutul emisiunii mereu se bagă în discuții și mereu o atacă. Tot timpul are ceva de spus. Eu nu înțeleg, chiar tot timpul comentează la adresa Petronelei, își dă ochii peste cap… La fel și Alexa. Observ privirile asupra Petronelei. După Mădălina orice spune Petronela – minte, ea nu îl iubește pe Ionuț”, a spus Daniel, vărul Petronelei de la Mireasa.

Citește și: Cine este Petronela Cinori de la 'Mireasa'.Nici nu a intrat bine în competiție, că a stârnit antipatii. Celelalte concurente au numit-o 'falsă'

Reacția Mădălinei nu a întârziat să apară, ținând să menționeze că în ultima perioadă a încercat să o evite pe Petronela de la Mireasa: „Rămân fără cuvinte. Normal că nu îl iubește pe Ionuț. Eu, în primul rând nici nu am avut contacte cu domnișoara (n.r. Petronela e la Mireasa), nici nu am băgat-o în seamă. Încerc să fac acest lucru în ultimul timp, îmi văd de treaba mea, îmi văd de colegele mele. Dar Petronela nu ne atacă, numai noi o atacăm pe ea?”

Petronela de la Mireasa și-a întrerupt la un moment dat verișorul pentru a-l întreba ce părere are despre relația cu Ionuț de la Mireasa, despre tot ce se întâmplă, însă întrebarea a rămas fără un răspuns clar.

Citește și: Cine este Mădălina Anton de la „Mireasa”.Nu a avut noroc în dragoste și caută un bărbat care să o liniștească sufletește

Vărul Petronelei de la Mireasa: „Ionuț ar trebui să fie puțin mai direct”

Băieții din casa Mireasa au avut de făcut o alegere, iar Ionuț de la Mireasa a decis să o aleagă înainte pe Iulia și apoi pe concurenta Petronela de la Mireasa. Întrebat ce părere are despre acest fapt, vărul Petronelei de la Mireasa a precizat că Ionuț ar trebui să sară în apărarea iubitei lui cu fiecare ocazie.

Citește și: Cine este Alexa Trăilă, de la emisiunea „Mireasa'.Are 22 de ani și este nail artist|GALERIE FOTO

„Ionuț ar trebui să fie puțin mai direct. De exemplu, el nu spune nimic când o atacă (n.r. pe Petronela de la Mireasa) Mădălina sau Alexa”, a mai spus Daniel, care a îndreptat rapid discuția tot către Mădălina, pe care a acuzat-o că ar fi făcut gesturi obscene pe la spatele Petronelei de la Mireasa, moment în care Diana Dumitrescu a decis să întrerupă convorbirea telefonică.

Mădălina a început să plângă, amintind că și familia ei se uită la emisiune, spunându-i Petronelei de la Mireasa că se vede că cei doi sunt rude.

Citește și: Cine este Ionuț Raicu de la „Mireasa”.S-a întors din Franța din pricina unor probleme medicale/ GALERIE FOTO

Petronela de la Mireasa a început să râdă și a menționat, în apărarea vărului său, că Daniel spune doar ceea ce vede: „Eu nu am ochi în spate pentru a confirma acest lucru, el spune doar ceea ce vede”.

Cine este Petronela de la Mireasa

Petronela Cinori este o tânără de 32 de ani din Râșnov, cu succes în afaceri. Și la bărbați, după cum pare să demonstreze trecutul, căci fata a fost cerută până acum în căsătorie de două ori. Nu a spus ‘da’ niciodată, dar speră ca la emisiunea ‘Mireasa’ să-și găsească Alesul. La nici 24 de ore de la începerea competiției, Petronela și-a atras antipatii din partea celorlalte concurente.

Citește și: Diana Dumitrescu, gazda emisiunii 'Mireasa', criticată tot mai des de alte mămici pe Internet:'Am blocat unele persoane și o voi face tot mai des'

La 32 de ani, Petronela Cinori nu și-a găsit încă bărbatul cu care să-și petreacă tot restul vieții, dar speră ca emisiunea ‘Mireasa’, prezentată de Diana Dumitrescu, să-i ofere această ocazie unică. Deși tânăra născută în Râșnov a fost cerută în căsătorie de două ori până acum, nu a simțit că a găsit persoana cu care să facă pasul cel mare.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Roberta Ilie și Andreia Matei, în conflict la Mireasa: „Tremur de nervi.Nu îmi place Armando, ba chiar…”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton