Un preot și un dascăl din Iași au fost confirmați cu coronavirus: ”Au umblat săptămâna trecută cu molifta”

 Stamen Diana
.

Un preot și un dascăl din Târg Frumos, județul Iași, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Săptămâna trecută, cei doi trecuseră cu molifta în comunitatea rușilor lipoveni.

După ce au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus, preotul și dascălul din Târg Frumos au fost duși la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Până la această ora, în orașul Târg Frumos sunt testate pozitiv cu COVID-19 4 persoane.

„Au venit astă noapte (duminică noaptea n.r.) rezultatele şi i-au luat, preotul cu dascălul, i-au dus la Iaşi. Au umblat săptămâna trecută cu molifta. Sunt din comunitatea ruşilor lipoveni”, a declarat primarul oraşului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu, pentru Mediafax.

În comunitatea ruşilor lipoveni sunt aproximativ 700 de persoane. Se pare că preotul şi dascălul nu ar fi ajuns cu molifta la toate familiile săptămâna trecută.

„Este o anchetă declanşată, care urmăreşte stabilirea contacţilor şi izolarea la domciliu, precum şi testarea pentru noul coronavirus”, a explicat purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Iaşi, Marius Voicescu.

Citește și: Interviu EXCLUSIV de pe patul de spital. Catinca Neniu, tânăra de 24 de ani, infectată cu COVID-19: „Apă nu primim. Asistentele sunt de nota 10 și riscă mult mai mult decât restul”

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton