Scandal între Culiță Sterp și Zanni la Survivor: „M-am certat cu Jador din cauza lui...”

 Mirea Roxana
.

Se încing spiritele la Survivor România după consiliul de eliminare, la sfârșitul căruia Ana Porgras a părăsit competiția. Acum, Culiță Sterp a descoperit că Zanni a vrut să-l trădeze, sfătuindu-l pe Jador să voteze oamenii din echipă care au probleme de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp este foarte dezamăgit de Zanni la Survivor România. Faimosul a aflat de la Jador că Zanni a încercat să-l convingă să voteze oamenii din echipă care au probleme de sănătate, printre aceștia afându-se și Culiță.

z1-1z1-1

Raționamentul lui Zanni a fost că voturile nu trebuie să se îndrepte spre cei care nu sunt accidentați pentru că, mai devreme sau mai târziu, colegii de echipă care au probleme de sănătate vor părăsi oricum competiția Survivor.

În urma a ceea ce Jador i-a spus lui Culiță Sterp despre Zanni, Faimosul și-a pierdut încrederea în cel pe care îl credea prieten.

Citește și: Cu ce s-a ocupat Ana Porgras de la Survivor după ce a renunțat la gimnastică:„Mă simțeam inutilă'/ INTERVIU

Citește și: Cum arăta Raluca Dumitru de la Survivor înainte de operațiile estetice

Citește și: Cum arăta Irina Ceban de la Survivor înainte de operațiile estetice:„Am avut un complex'

Citește și: Sora Anei Porgras, primele declarații după eliminarea gimnastei de la Survivor:„Era clar că Jador…'

Ceartă între Culiță Sterp și Zanni la Survivor

Culiță Sterp i-a spus lui Zanni la Survivor România că lui nu-i plac stategiile acestea și că ar fi preferat ca el să vină și să îi spună în față ce avea de spus, nu să se ducă la Jador și să îl vorbească pe la spate. Pe de altă parte, Zanni neagă acuzațiile și spune că nu i-a zis niciodată lui Jador să îl voteze pe Culiță Sterp.

Culiță Sterp: În legătură cu ce s-a întâmplat la consiliu, tu mă cunoști, cred că știi că eu urăsc cel mai mult la oameni falsitatea și neasumarea. Tu ieri ai venit să-mi spui dacă ies favorit să-l votez pe Jador și lui Jador îi spui să mă voteze pe mine dacă iese favorit. Astea sunt chestii care nu-mi plac deloc. Vreau să spun că nu mi-a plăcut și de azi să fim doar colegi și atât.

Fiecare își vede interesul, mai puțin eu că eu am vrut să fiu prietenul tuturor. De la persoanele cum ești tu nu mă așteptam să mă vorbească pe la spate.

Zanni: Eu am vorbit cu Jador că dacă era corect trebuia să-l votăm pe el, apoi pe Moro. Jumătate din echipă aleargă pe traseu și jumătate sunt accidentați. Faptul că ai spus că te doare spatele…una e să calculăm corect pentru echipă… nu i-a spus nimeni să voteze Culiță.

Culiță Sterp regretă că s-a certat cu Jador la Survivor

Culiță Sterp a continuat prin a-i spune lui Zanni la Survivor România că nu îl acuză, însă i-a spus că se simte dezamăgit și că nu se aștepta ca el să îl vorbească pe la spate.

Culiță Sterp: Eu nu te acuz, dacă tu ai făcut chestia asta, e foarte trist pentru că nu mă așteptam. Dacă mai ai ceva să-mi spui, să vii în față să-mi spui. Mă deranjează că nu-mi spui în față, că tu ești ăla care le spune direct și mă uimește.

De asemenea, Culiță Sterp regretă că s-a certat cu Jador din cauza lui Zanni.

Eu am fost foarte direct. Pe fiecare pe care l-am votat i-am spus. Am fost surprins că a spus asta în consiliu. Eu nu știu care e adevărul, că Zanni spune că nu e cum spune Jador. Nu știu ce să cred. Mă gândesc că Zanni și-a jucat cartea să mă facă să mă cert. Uneori m-am certat cu Jador din cauza lui, că am crezut ce mi-a spus el. Poate am fost prost să-l cred', a dezvăluit Culiță Sterp la Survivor, potrivit wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton