Laurențiu Duță de la 3 Sud Est, infectat cu COVID-19! Cum se simte artistul

 Cica Cristina
.

Laurențiu Duță de la 3 Sud Este s-a infectat cu COVID-19! Vestea vine la scurt timp după ce colegul lui, Mihai Budeanu, a fost la un pas de moarte din cauza bolii. Cum se simte la acest moment liderul trupei 3 Sud Est, în vârstă de 44 de ani.

ITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Duță a fost confirmat cu COVID-19, în urmă cu două săptămâni. Membrul trupei 3 Sud Est a preferat să fie discret, iar acum deja se pregătește să iasă din izolare. Mai are o singură zi de stat, iar în tot acest timp a continuat să lucreze de acasă la proiectele pe care le avea în curs.

Laurentiu-duta-covid-19-1Laurentiu-duta-covid-19-1

Cum se simte Laurențiu Duță, infectat cu COVID-19

Spre deosebire de colegul lui, Mihai Budeanu, care a fost pe punctul de a-și pierde viața din cauza bolii, Laurențiu a avut o formă ușoară a bolii, iar acum se simte bine. Simptomele au fost aproape inexistente.

Informația a fost confimată de managerul trupei pentru Antena Stars și a spus că starea de sănătatea a solistului este una bună, iar acum așteaptă cu nerăbdare să iasă chiar mâine din izolare și să își reia activitatea și toate proiectele pe care le-a început.

Citește și: Laurenţiu Duţă, de urgenţă la spital cu hemoragie internă.Artistul a înghițit o bucățică dintr-un tacâm de plastic

Citește și: Prin ce coșmar a trecut Mihai Budeanu, după ce s-a vindecat de COVID-19:”Mă țineam de pereți”

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:„Cu Diana am o relație…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce s-a ocupat Ana Porgras de la Survivor după ce a renunțat la gimnastică:„Mă simțeam inutilă'/ INTERVIU

Mihai Budeanu, colegul lui Laurențiu Duță, la un pas de moarte din cauza COVDID-19

Anul trecut, în luna noiembrie, viața lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est atârna după un fir de păr, după ce s-a infectat cu COVID-19. Artistul s-a vindecat în cele din urmă, dar a rămas profund marcat de această experiență care i-a dat viața peste cap.

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a trăit complet diferit experiența COVID-19, care nu a fost una deloc ușoară. A luptat pentru viața lui, cu toate că i s-au dat doar 5% șanse de supraviețuire.

'A fost foarte grav. Eu n-am știu multe lucruri. Le-am aflat acasă. Am avut o perioadă în care, dacă pot să spun așa, era să plec.

Am chemat salvarea și testul PCR a ieșit pozitiv. Starea mea s-a agravat de la o zi la alta. Oxigenul începea să scadă din ce în ce mai mult. Am chemat salvarea, m-a luat. Am ajuns la Medgidia, la secția de ATI. Oxigenul era undeva la 50%, undeva foarte jos. Medicii au spus – ‘un miracol că ai scăpat.', a spus Mihai Budeanu la Vorbește Lumea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton