Sasha, fiica vitregă a lui Cornel Galeș, poveste de dragoste controversată. Tânăra voia să meargă la Puterea Dragostei: ”Nu mai poate să îmi fie rușine de nimic în viața asta”

 Stamen Diana
.

Fiica vitregă a lui Cornel Galeș, Sasha Mănțoiu, trăiește o poveste de dragoste discretă alături de un bărbat cu 16 ani mai în vârstă decât ea. Vârsta nu este o problemă pentru ea, însă preferă să-l țină ascuns deocamdată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cornel Galeș a întâlnit-o pe Viviana, după moartea Ilenei Ciuculete. Deși mulți l-au pus la zid că și-a făcut o altă relație, fostul soț al regretatei interprete de muzică populară nu a fost prea interesat și nici afectat de ce spune lumea.

Bărbatul a părăsit țara alături de noua lui iubită și a început o nouă viață. Viviana are o fiică din căsătoria anterioară și se pare că aceasta deja a intrat în atenția presei. Sasha Mănțoiu a vorbit pentru prima dată despre relația secretă pe care o are.

Citește și: Lovitură dură pentru băieții Ilenei Ciuculete.Moartea lui Cornel Galeș le-a dat planurile peste cap. Ce se întâmplă cu averea mamei lor

Tânăra are 21 de ani și este într-o relație cu un bărbat în vârstă de 37 de ani. Fiica vitregă a lui Cornel Galeș a declarat că nu îi este deloc rușine cu această relație, mai ales după experiențele pe care le avut în trecut cu foștii iubiți.

'O să ne afișăm la un moment dat, când va fi ceva de afișat. Moș nu este, dar este o diferență foarte mare de vârstă între noi… Mă rog, destul de mare, sunt 16 ani între noi… Dar, ce voiam să adaug este faptul că, după ce foști am avut și cu care m-am afișat mai mult decât a fost cazul, nu mai poate să îmi fie rușine de nimic în viața asta', a explicat Sasha Mănțoiu, fiica vitregă a lui Cornel Galeș.

Citește și: Viața merge mai departe pentru văduva lui Cornel Galeș! Cum arată și ce face Viviana acum, la 7 luni de la moartea impresarului

Sasha-fiica-vitregă-a-lui-Cornel-Galeș-1Sasha-fiica-vitregă-a-lui-Cornel-Galeș-1

Cornel Galeș i-a spus să meargă la Puterea Dragostei

Tânăra a povestit, în primăvară, că iubitul mamei sale, Cornel Galeș, a sfătuit-o să meargă în emisiunea matrimonială de la Kanal D. Sasha abia se despărțire de iubit și pusese ochii pe Philip, concurentul de la Puterea Dragostei care avea o relație cu Berna.

'Da, clar îmi place de Philip de la Puterea Dragostei. Mi-ar plăcea să ajung acolo pentru el, o să fac tot ce pot pentru asta. Nu îmi place când îl văd că tot plânge din cauza lui Bernadett, așa că o să îl tratez eu. O să vadă că o relație înseamnă zâmbete și distracție, nu plânsete și depresie', a spus Sasha Mănțiu, fiica vitregă a lui Cornel Galeș, la acea vreme, potrivit Wowbiz.

Citește și: Și părăsită, și cu banii luați! Fiica la care Cornel Galeș a renunțat pentru Ileana Ciuculete, somată acum să plătească datoriile tatălui său

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton