Fiica artistului Vasile Barani, care a murit de COVID-19, mărturisiri dureroase: "A crezut că e o simplă răceală, a mers la spital pe ultima sută de metri"

 Cica Cristina
.

Interpretul de muzică populară, Vasile Barani, a murit fulgerător la 62 de ani, după ce a contractat noul coronavirus! Fiica artistului povestește cum s-a petrecut totul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea că artistul Vasile Barani s-a stins din viață la 62 de ani din cauza COVID-19 a venit ca un trăsnet, mai ales pentru cei dragi. Familia și inclusiv interpretul au crezut că este vorba despre o simplă răceală. Lucrurile au degenerat și, în aproximativ o săptămână, a pierdut lupta cu temutul virus.

Fiica lui Vasile Barani, cântăreața de muzică de petrecere Kristiyana, a povestit cu lacrimi în ochi cum s-a întâmplat tragedia.

Citește și: Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au despărțit:„Nu mai este cale de întoarcere'

Vasile Barani s-a simțit rău săptămâna trecută și a fost la spital, unde a fost testat pozitiv cu COVID-19. Artistul a rămas internat la Spitalul din Sighetu Marmației și urma să fie transferat la Spitalul suport Covid TBC din Baia Mare. Din păcate, între timp, a survenit, în mod neașteptat, decesul.

Fiica lui Vasile Barani a precizat că tatăl său a murit într-o săptămână, la început membrii familiei fiind de părere că era vorba despre o simplă răceală, nu despre coronavirus.

Citește și: Motivul pentru care Bebe Cotimanis a plecat de la ProTV, după 25 de ani:'Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta'

Fiica lui Vasile Barani: „E o durere prea mare”

Din păcate, starea lui Vasile Barani s-a degradat rapid, în câteva zile având dificultăți mari de respirație. Din păcate, având în vedere situația dramatică de la Terapie Intensivă, a fost și foarte greu să găsească un pat în spital.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, intenții serioase pentru viitor:„Ne-am promis că vom face un drum pentru a vizita părinții'

„Toți suntem dărâmați, frații și mama noastră. E o durere prea mare. Dacă era bolnav, era altceva, dar să moară într-o săptămână e dureros. Eu nu am știut că a luat virusul, eu sunt la București, ei la Maramureș. Am vorbit cu el vineri, se simțea foarte rău, abia mai respira. El mi-a zis că se simte bine… ori îi era frică, panicat de ce vede și la televizor. Sâmbătă l-a dus la terapie, nu mai putea respira, era cu 40% din saturație, nu mai avea oxigen. Am încercat foarte mult să-l ducem la București, la Cluj, în toata țara asta n-am găsit un pat într-un spital', a spus fiica lui Vasile Barani pentru starpopular.ro.

Fiica lui Vasile Barani: „A crezut că este răcit”

Vasile Barani a considerat că a luat o răceală de la o petrecere și a trat-o ca atare. A luat paracetamol și a făcut împachetări, însă nu a fost suficient în cazul lui.

Citește și: A murit Virgiliu Dan Dimulescu, după ce a fost infectat cu COVID-19.Pictorul avea diabet

Vasile-Barani-1Vasile-Barani-1

„Pur și simplu a crezut că este răcit, a cântat la o petrecere și acolo a simțit un fior în spate și când a ajuns acasă a făcut și febră. A crezut că e o simplă răceală, nu și-a dat seama că e chiar așa periculos. A luat paracetamol, a făcut împachetări, vreo nouă zile a stat așa. Când a mers la spital, s-a dus pe ultima sută de metri. Doctorii de la Sighetul Marmației l-au tratat foarte bine. Nu am crezut că e virusul ăsta, toți am zis că e o simplă răceală. Când a început pandemia în primăvară, s-a izolat în casă. Acum, toată lumea a crezut că e o simplă vorbă cu virusul ăsta, uite că a venit un val mai mare, noi nu am crezut și uite așa s-a întâmplat', a mai spus fiica regretatului Vasile Barani.

Citește și: Lidia Buble, declarații sincere despre despărțirea de Răzvan Simion:'Nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit'

„N-am putut să-i facem o înmormântare așa cum am fi vrut”

Din păcate, având în vedere situația actuală, cunoscutul interpret nu a putut avea o înmormântare așa cum se cuvine. S-au respectat regulile de distanțare și impuse pe timp de pandemie, însă fiica lui Vasile Barani regretă că memoria tatălui său nu a putut fi cinstită cum se cuvine.

Citește și: Vasile Barani a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19.Interpretul de muzică populară avea 62 de ani

„E dureros că n-am putut să-i facem o înmormântare așa cum am fi vrut, chiar merita, a muncit foarte mult la viața lui. Au fost prezenți doar familia, cei 11 frați ai lui, noi și colegii din formație, nu a fost prea multă lume, am respectat legea. Cât a fost el de aranjat și elegant, îți dai seama să știi că e sigilat, băgat într-un sac, e foarte dureros', a mai spus cântăreața.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton