Sarah-Jane Crawford este însărcinată pentru a doua oară! „E unul dintre acele lucruri ireale”

 Mirea Roxana
.

Sarah-Jane Crawford este însărcinată pentru a doua oară! Ea și Brian Barry-Murphy trec prin clipe pline de fercire în așteptarea celui de-al doilea copil. Cei doi mai au o fetiță pe care vedeta de radio și TV a adus-o pe luma în vara lui 2020.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sarah-Jane Crawford și Brian Barry-Murphy așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume al celui de-al doilea copil al lor. Cei doi mai au un copil, o fetiță superbă, pe nume Summer. Micuța a venit pe lume în vara anului 2020. Vedeta de radio și TV, în vârstă de 39 de ani, a anunțat în cadrul unui interviu că este din nou însărcinată, la doar 11 luni de când a născut-o pe Summer.

sa1sa1

Ba mai mult, Sarah-Jane Crawford a mărtusit că reprezintă o minune faptul că este din nou însărcinată. Aceasta nu era sigură că va mai putea da naștere unui alt copil, având în vedere problemele de de fertilitate cu care s-a confruntat.

Citește și: Zanni și Ana Porgras, ceartă neașteptată. De ce nu își mai vorbesc:I-am cerut telefonul și…'

Citește și: Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit!Evenimentul a avut loc în secret

Citește și: De ce boală suferă Damian Drăghici.„Nu e evident?'

Citește și: Cum se simte actorul Constantin Zamfirescu, Gogoașă din Trăsniții, după operația de cancer:„Mai am doar un rinichi și…'

Sarah-Jane Crawford este însărcinată pentru a doua oară

Sarah-Jane Crawford este foarte ferciită că va deveni mamă din nou. Vedeta a suferit un avort spontan înainte de a rămâne gravidă cu Summer, iar medicii i-au spus că s-ar putea să fie nevoită să apeleze la fertilizarea in vitro pentru a avea copii. Însă, cum minunile există, Sarah-Jane Crawford va deveni în curând mamă a doi copii.

E unul dintre acele lucruri ireale. Niciodată n-am crezut că voi avea un copil, ce să mai vorbim despre doi', a declarat Sarah.

Vedeta a anunțat că este însărcinată, pe rețelele sociale, într-un mod inedit, chiar în seara finalei Euro 2020. „Din moment ce toată lumea este entuziasmată, m-am gândit că ar fi un moment bun să fac acest anunț. Există și altceva care vine acasă (n.r.- în afară de trofeu)', a spus vedeta.

„Brian este de-a dreptul entuziasmat că va fi tată din nou'

Sarah-Jane Crawford și Brian Barry-Murphy trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Brian are 42 de ani și este manager de fotbal irlandez. În plus, acesta mai are o fetiță dintr-o altă relație. La un moment dat, Sarah a vorbit despre acest aspect și a spus că este un lucru special să „combini'o familie, ea însuși provenind dintr-o astfel de familie.

 „Să combini o familie e un lucru special. Și eu provin dintr-o asemenea familie. Brian este de-a dreptul entuziasmat că va fi tată din nou. Iubește să fie tată și știa faptul că și eu îmi doresc să devin părinte. E un nou capitol al relației noastre', a mai spus Sarah, la un moment dat.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton