Cum l-a cunoscut Adda pe Cătălin Rizea. „A doua zi, ceva s-a schimbat...”

 Mirea Roxana
.

Adda și Cătălin Rizea sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. În cadrul unei emisiuni TV, artista a vorbit despre cum l-a cunoscut pe soțul ei și a spus că nu și-ar fi imaginat niciodată că vor ajunge să fie împreună. Totuși, Cupidon a avut alte planuri pentru ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adda și Cătălin Rizea trăiesc o frumoasă poveste de iubire și au un băiețel superb pe nume Alex. Artista a povestit la Neatza cu Răzvan și Dani, de pe Antena 1, cum l-a cunoscut pe soțul ei, în urmă cu cinci ani. La vremea respectivă. Cătălin Rizea a mers la mare împreună cu mai mulți prieteni. Adda tocmai ce avusese concert la malul mării, iar unul dintre prietenii fostului concurent de la Chefi la cuțite pusese ochii pe una dintre prietenele Addei.

128734144_3516971685037906_4537132812508506228_n128734144_3516971685037906_4537132812508506228_n

Din acest motiv, gașca de prieteni a lui Cătălin Rizea s-a întâlnit cu cea a Addei. Întâlnirea nu trebuia să dureze foarte mult, însă timpul s-a scurs și cele două grupuri au petrecut împreună toată noaptea. Adda a mărturisit că nu s-ar fi gândit niciodată că fostul concurent de la Chefi la cuțite va fi sufletul ei pereche.

Citește și: Cum arată Adda, după ce a slăbit 9 kilograme. Nu a ținut dietă:'Mănânc alimente fără…'

Citește și: Adda spune tot adevărul despre relația cu soacra:”Nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene. Avem același temperament”/ EXCLUSIV

Citește și: Paul Vasile, unul dintre cuțitele de aur, eliminat de la Chefi la Cuțite:„A căzut în mediocritate'

Citește și: Teo și Maia, primul pictorial împreună:„Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic'

Cum s-au cunoscut Adda și Cătălin Rizea

Cu toate că nu se gândea că va fi vreodată împreună cu Cătălin Rizea, Adda își amintește că acesta avea o serie de calități fizice pe care nu le putea contesta.

Nu mă gândeam niciodată că o să fim împreună, erai un bărbat mișto, avea corpul bine lucrat, avea pătrățele, și eu arătam bine, eram o schiloadă. Nici eu n-am avut vreo intenție și nici nu, având în vedere că am mâncat hamsii cu usturoi pe plaja amândoi', a spus Adda la Neatza cu Răzvan și Dani.

A doua zi după ce ambele grupuri de prieteni au petrecut noaptea împreună, Adda și Cătălin au continuat să vorbească, după care au decis să se revadă pentru a se cunoaște mai bine.

A doua zi după această întâmplare ceva s-a schimbat în sufletele noastre și am început să vorbim', a mai spus Adda.

Adda: „Gândim la fel în 99% din cazuri'

După ce au participat la Asia Express, mulți oameni au acuzat-o pe Adda că este mult prea dură cu soțul ei, Cătălin Rizea. Ba mai mult, credeau că cei doi vor ajunge să se despartă, însă nici nu se pune problema de așa ceva. Se ceartă cu atât de mult patos tocmai pentru că se iubesc intens. Pe cât de repede se aprind, pe atât de repede reușesc să se și împace.

„Pentru că nu adunăm frustrări, supărări și energie negativă. Rezolvăm problema pe moment şi găsim o soluție la orice. Eu nu înțeleg cuplurile care nu vorbesc, de frică să nu se supere celălalt. Nu există aşa ceva. Iubirea este fără frică. Dacă e iubire adevărată, poți să fii TU 100%. Cu bune şi cu rele. Cu bucurii şi cu probleme. Cu certuri. Asta e viața. Fiecare relație e diferită. Noi aşa suntem. Şi uite că ne e bine. (…)

Noi gândim la fel în 99% din cazuri. Însă el este mai disciplinat şi mai diplomat pentru că a fost sportiv. Eu sunt o artistă zăpăcită şi nu îmi poate tăcea gura când mi se pune pata pe ceva. El ştie cum să dreagă situația cu mult calm, chiar dacă îi vine să urle', a declarat Adda pentru revista VIVA!, la un moment dat.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton