Sam Smith nu se mai ferește că e gay și a dat frâu liber pasiunii în plină stradă! Artistul a fost surprins sărutându-se pasional cu noul iubit

 Stamen Diana
.

Sam Smith și noul iubit au dat frâu liber pasiunii în plină stradă, astfel că celebrul artist recunoaște că este gay. Vedeta internațională a fost fotografiată în timp ce se săruta pasional cu noul iubit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Îndrăgostit până peste cap de noul său partner, Sam Smith nu a mai ținut cont de nimeni și de nimic și și-a sărutat iubitul pasional, în plină stradă.

Noul iubit al artistului se numește Francois Rocci, iar cei doi locuiesc în nordul Londrei. Sam Smith nu are nicio reținere în a recunoaște că este gay și este fericit alături de noul său iubit.

O lume întreagă îl cunoaște pe artist, iar mulți au dansat și i-au fredonat piesa 'I`m not the only one' . Sam Smith nu mai are nicio reținere, iar fotografiile cu el și bărbatul cu care se sărută pasional pe stradă au ajuns în toată presa.

Nu este pentru prima dată când artistul dă frâu liber pasiunii în public. Cântărețul a mai fost surprins în timp ce se săruta cu fostul iubit.

Deși l-a început i-a fos teamă să recunoască că este gay, Sam Smith și-a luat inima în dinți și a recunoscut care e orientarea lui sexuală.

„Mi-a fost teamă să recunosc, nu am avut încredere în public. După ce am făcut-o, am fost atât de mândru de reacția fanilor, cărora nici nu le-a păsat de orientarea mea sexuală. (…) Nu încerc să fiu un purtător de cuvânt pentru homosexuali, încerc doar să-mi trăiesc viața şi să fac muzică.', le-a spus Sam Smith jurnaliştilor de la Digital Spy.

Citește și: Sărut pasional între Sam Smith şi iubitul său! S-a întâmplat în văzul tuturor

Sam Smith este non-binar

Sam Smith s-a declarat gay în anul 2014, ulterior el a dezvăluit că se gândeşte la o operaţie de schimbare de sex: „Câteodată am stat şi m-am gândit: vreau o schimbare de sex? Mă mai gândesc uneori la asta, dar nu cred că e soluţia. (…) Am avut sânii când aveam 11 ani. Am un corp foarte feminin. Când mă mişc, când fac sex cu bărbaţii – e foarte feminin. Sunt feminin în multe feluri. Mereu am resimţit asta. Aproape mă convingeam: Nu, asta nu e bărbătesc. Trebuie să te descurci. Trebuie să pierzi în greutate. Pentru că aşa fac bărbaţii”, mărturisea el într-un interviu. 

Sam-Smith-gay-2Sam-Smith-gay-2

Citește și: Sam Smith cântă melodia principală a noului film James Bond

FOTO: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton