Fratele Mădălinei Manole solicită redeschiderea dosarului morții vedetei: "Tata este singurul care a luptat să afle adevărul"

 Cica Cristina
.

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a solicitat redeschiderea dosarul morții artistei pentru a ieși la iveală dacă, într-adevăr, s-a sinucis.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marian Manole a început să strângă bani pentru procese, fiind ajutat de avocați și criminaliști de renume! Fratele regretatei cântărețe a precizat că strange bani și din donații pentru tot procesul care va urma, în căutarea adevărului!

„Oricine vrea să ajute această cauză este binevenit, neapărat bani. Aștept să doneze oameni puternici, din țară din afară. Orice om care a iubit-o pe Mădălina Manole și care vrea să știe adevărul, poate să ajute, dacă vrea', a declarat fratele cântăreței la Antena Stars.

Citește și: Secretele Taniei Budi la 52 de ani! La ce trucuri de înfrumusețare apelează și ce mănâncă pentru a se menține în formă:„Mă plac mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani'/ EXCLUSIV

În egală măsură, el a ținut să precizeze că până la acest moment în afară de tatăl lui nu a mai luptat nimeni pentru a se descoperi adevărul, însă acum este decis să meargă până în pânzele ape pentru a afla ce s-a întâmplat cu sora lui.

Citește și: George Burcea și Anda Adam, noii concurenți de la Ferma!

„Pentru că nu au existat oameni pricepuți care să se ocupe de caz. Tata este primul om care a luptat acum 10 ani, după decesul fetei lui și singurul care a luptat să afle adevărul', a mai subliniat fratele artistei.

Fratele Mădălinei Manole are suspiciuni în privința lui Petru Mircea

Marian Manole crede că soțul Mădălinei, Mircea Petru, ar fi avut o oarecare implicate în moartea artistei. În încercarea de a descoperi adevărul, bărbatul a menționat că are deja formată o echipă de profesioniști.

Citește și: Amalia de la Chefi la cuțite, bătută în plină stradă!„M-au dat cu capul de pământ și au…' Motivul halucinant pentru care a ajuns la spital

Pentru a reuși să acopere toate cheltuielile, el a solicitat ajjtor financiar din partea fanilor „fetei cu părul de foc”.

„Bună seara, fani ai Mădălinei de pretutindeni! Eu sunt Marian Manole, fratele artistei, pentru cine nu mă cunoaște! Au trecut anii și peste mine! Nu mai sunt tânărul care mergea cu ea prin turnee, mândru că sunt fratele ei!'. 

Îndrăgita artistă a fost găsită fără suflare în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni pe 14 iulie 2010.

Conform anchetatorilor, Mădălina Manole s-a sinucis prin otrăvire cu Furadan, un pesticid extrem de toxic. Chiar și așa, părinții Mădălinei, Ion și Eugenia Manole, au continuat să-l acuze pe soțul său, Petru Mircea, de moartea fiicei lor.

Citește și: Răzvan Simion a împlinit 40 de ani.Ce surpriză i-a făcut Lidia Buble de ziua lui

Madalina-Manole-1Madalina-Manole-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton