Dieta actriței Demi Moore, la 57 de ani! Vedeta nu consumă dulciuri și alimente procesate: "Mănânc doar când îmi este foame"

 Cica Cristina
.

Are trei copii, dar arată splendid și este într-o formă fizică de invidiat! Cum reușește Demi Moore să afișeze o siluetă zveltă la 57 de ani? Iată secretele sale și dieta la care apelează pentru a se menține în formă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Demi Moore arată splendid și pare o neconcordanță între vârsta din buletin și felul în care arată! Vedeta își menține silueta zveltă de ani buni, iar asta se datorează, în mare parte alimentației.

Demi Moore a ținut de-a lungul timpului diete extreme, încă acum pare să se simtă bine în pielea ei, după ce a ajuns la un echilibru.

Citește și: Dieta ținută de Heidi Klum, care o ajută să slăbească 2 kilograme pe săptămână.Ce mănâncă pentru a-și menține silueta la 47 de ani

Pe lângă o alimentație corespunzătoare, Demi Moore lucrează din greu la sală pentru a-și menține sănătatea fizică și psihică:

„Înot regulat, fac yoga, surf și antrenamente cu greutăți pentru a-mi întări picioarele și pentru a-mi crește flexibilitatea”, a subliniat Demi Moore.

Citește și: Dieta lui Cindy Crawford, care o ajută să slăbească 1 kilogram la 3 zile:iată meniul complet pentru mic-dejun, prânz și cină

Demi Moore urmează o dietă pentru sportivii de anduranță

Vedeta urmează o dietă pentru sportivii de anduranță, care include: consumul de carbohidrați – pâine integrală, orez brun, paste, fructe, care oferă organismului energie pentru a se antrena. De asemenea, se hidratează corespunzător, consumând zilnic aproximativ 3 litri de apă. Optează pentru proteine slabe după antrenamente pentru a ajuta mușchii să se recupereze.

O altă regulă pe care o respectă este să evite grăsimile. De exemplu, actrița nu mânâncă unt, smântână sau maioneză. În plus, a eliminat din dietă zahărul și alimentele procesate, potrivit koko.news.

Citește și: Dieta Claudiei Schiffer, la 50 de ani! Iată meniul care o ajută să slăbească 1 kg la 3 zile:Nu sunt una dintre femeile care pot mânca orice'

„Mănânc doar când îmi este foame și mă opresc când mă simt plină. Dar mereu mâncare sănătoasă, fără gustări”, a declarat diva.

Sundance Film Festival 2019 – ‘Corporate Animals’ PremiereSundance Film Festival 2019 – ‘Corporate Animals’ Premiere

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton