Roxana Ghiță de la Survivor o acuză pe Mellina că ar fi răutăcioasă și falsă: "Când ajung camerele pe ea, se schimbă!"

 Cica Cristina
.

Roxana Ghiță, fosta concurentă de la Survivor, a vorbit despre concurenții rămași în competiție. I-a caracterizat pe fiecare, atât Faimoși, cât și Războinici, în funcție de cum i-a perceput ea. Pentru unii a avut cuvinte de laudă, pentru alții mai puțin. Mellina a intrat în vizorul fostei Războinice și a spus sincer tot ce crede despre ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ghiță a părăsit competiția Survivor din cauza unor probleme medicale. Războinica s-a descurcat foarte bine pe trasee, dar sănătatea nu i-a mai permis să rămână în joc.

După ce a părăsit competiția, Roxana povestește ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor de luat vederi. Războinica nu a ezitat să spună tot ce crede despre concurenții alături de care a stat pe bancă. De asemenea, i-a descris și pe cei care din echipa adversă, fără să intre în prea multe detalii, s-a limitat să vorbească despre ei doar în limita a cât i-a cunoscut.

Survivor-1Survivor-1

Roxana Ghiță, despre Mellina: „E o persoană departe de a fi sinceră'

Roxana Ghiță nu a menajat-o deloc pe Mellina, despre care a spus că este falsă și răutăcioasă. Războinica susține că artista ar fi foarte atentă atunci când sunt camerele pe ea, însă în spatele lor are tendința de a adopta un comportament cu totul distinct.

Este o persoană departe de a fi sinceră. Când ajung camerele pe ea, se schimbă. Vrea să aibă o atitudine pozitivă, ar fi ok dacă era așa și în realitate. Ea nu e așa în realitate. Lumea simte dacă nu ești sincer. E răutăcioasă și falsă', a transmis Roxana Ghiță.

Citește și: Andrei de la Survivor a recunoscut.Ce simte, de fapt, pentru Roxana Ghiță

Citește și: Roxana Ghiță, primele declarații despre relația cu Andrei Dascălu de la Survivor:”L-am simțit foarte aproape”

Citește și: Ce spune iubita lui Musty de la Survivor despre Mellina. Gabriela:”Nu o să mă retrag din relație”

Citește și: Cum a fost prima noapte la Survivor pentru Marius Crăciun.De ce a refuzat să doarmă lângă Mellina

Roxana Ghiță, despre Sorin: „A devenit toxic'

Nici la adresa lui Sorin Pușcașu cu care a avut o relație foarte bună la început nu a avut cuvinte de laudă. Sorin s-ar fi schimbat mult pe parcursul competiției, fiind de părere că a devenit toxic pentru mai mulți colegi din grup. Se pare că Războinicul s-ar supăra mult mai tare atunci când un coleg pierde punctele, decât în momentul în care el nu reușește să tragă pentru echipă.

Zicea că se regăsește în mine, pe parcurs nu știu ce s-a întâmplat. Mari i-a zis o părere obiectivă, s-a supărat, s-a aliat cu Musty. A devenit toxic pentru multe persoane. El e mișto, dar e putred ceva cu el', a spus Roxana despre el.

Roxana Ghiță speră ca Albert să ajungă în finală

Roxana a vorbit și despre Albert Oprea, care a fost pus la zid de către Războinici, fiind acuzat că ar minți sau că nu reușește să se adapteze. Roxana Ghiță susține că este foarte calm și speră chiar ca el să fie în finala competiției sportive.

E un luptător, e foarte calm, e șocant de calm, e foarte bun sportiv. Sper să ajungă în Finală. Are nevoie de pers cu care să rezoneze. Sper să aibă oamenii cu caracter între ei'.

Despre Musty a spus că era veriga toxică a grupului: „Era mai bun pe traseu, a mai evoluat, să zicem puțin. Nu putea să se concenteze, se enerva ușor, da și-a îmbunătățit jocul. Nu sunt tristă că a ieșit Musty, e veriga toxică'.

Roxana, cuvinte de laudă pentru Maria și Sindy

Roxana le-a lăudat pe Maria și pe Sindy, despre care a spus că are o părere foarte bună.

E dintr-o bucată, știe să facă tot, împletește par, e bună pe traeu, pune pereți, taie cocoș. E glumeață, dar nu își da seama, e ușor influențabilă. Dar am o părere foarte bună', a spus ea despre Maria.

E un personaj de la cum arată, vorbește. E bună pe traseu. Nu s-a lăsat influențată de biseticute. M-a surprins plăcut', a spus ea despre Sindy.

Ce crede Roxana Ghiță despre Culiță, Jador și Sebastian

În ceea ce-i privește pe Faimoși, Roxana Ghiță i-a caracterizat pe fiecare, așa cum i-a perceput ea.

E surprinzător de bun. Nu ne așteptăm să fie așa bun. E o persoană foarte echilibrată', a spus despre Culiță Sterp.

E pe caterincă. Nu mă așteptăm să fie așa bun. Nu am o relație cu Jador. Așa e el, e sincer', a precizat despre Jador.

Mi se pare papagalul lui Jador. El e așa, doar îl imită cumva. E enervant, nu e diplomat', a menționat despre Sebastian Chitoșcă.

Ce crede Roxana Ghiță despre Moroșanu, Zanni și Cosmin

E fun, i-a unit pe Faimoși. El uită de tot, nu are niciun filtru. I se trage de la box, nu își dă seama că e un joc, el crede că e în ring', a spus despre Moro.

M-a deranjat foarte tare când a vorbit despre Elena, cum a vorbit despre fetele lor, așa bădăran, mitocan', a spus despre Zanni.

Foarte tăcut, nu-mi dau seam de el, foarte agil pe teren. Pare calm, dar a zis de multe ori că i-ar plăcea la noi în echipă', a precizat despre Cosmin Stanciu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton