Cine e Alin Georgescu, de la Mireasa sezon 3. A crescut fără mamă

 Lupescu Anca
.

Cine e Alin Georgescu, de la Mireasa sezon 3? Alin Georgescu de la Mireasa sezon 3 are 24 de ani, este din București și este personal trainer. El a venit în show-ul matrimonial împreună cu mama sa, Daniela.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine e Alin Georgescu, de la Mireasa sezon 3/ Tânărul are o poveste de viață complicată. El a fost separat de mama lui ani buni, iar asta pentru că femeia a fost nevoită să plece în străinătate la muncă.

„Sunt Georgescu Alin, am 24 de ani, sunt personal trainer în București și îmi place să antrenez lumea.”, a spus Alin Georgescu, concurent Mireasa sezon 3.

Alin a venit în competiție cu mama lui, Daniela, de care a stat departe ani buni, aceasta fiind plecată la muncă în străinătate.

Citește și: Neti Sandu, despre dezamăgirile în dragoste: „A fost o traumă severă. Am învățat să conviețuiesc cu singurătatea'/ EXCLUSIV

Citește și: Întorsătură de situație! În plin proces de divorț, Raluca face declarații neașteptate despre Walter Zenga: „A fost mereu un tată perfect!'

„Sunt Georgescu Daniela, am 49 de ani, sunt din București și sunt casnică”, a declarat Daniela, mama lui Alin Georgescu de la Mireasa.

„Când aveam 12 ani a plecat în Italia pentru a ne asigura un trai mai bun”, a adăugat Alin de la Mireasă.

„Mi-a fost cam greu. Avea 12 ani, plângea, pângeam și eu”, a adăugat Daniela, mama lui Alin.

alin-georgescu-de-la-mireasa-2021-1alin-georgescu-de-la-mireasa-2021-1

În ciuda distanței dintre cei doi, Alin povestește că are o relație excelentă cu mama sa.”Relația mea cu mama este una foarte buna. Râdem, glumim împreună.” a mai povestit Alin Georgescu de la Mireasa.

Concurentul se consideră un familist convins și spune că îi are ca model pe părinții săi. Despre relația pe care o are cu mama sa, Alin spune că este perfectă, deși mărturisește că nu prea i-a povestit despre iubitele pe care le-a avut.

Alin Georgescu și-a dorit să participe la emisiune pentru că vrea să-și întemeieze o familie cu fata potrivită și susține că vrea să aibă doi copii: „Nu mai mult, nu mai puțin, e cifra ideală, ar crește împreună.”

Simona Gherghe continuă să prezinte showul Mireasa

„După mai bine de 5 luni petrecute în Casa Mireasa, credeam că în cele câteva zile libere dintre sezoane mă voi deconecta total. Ei bine, m-am înşelat! Mi-au lipsit concurenţii, m-am gândit cum a fost pentru ei revederea cu cei dragi, cum vor continua poveştile lor în afara platoului şi sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii.

Vă invit să îi cunoaşteţi în gala de sâmbăta aceasta, de la ora 13:45, de la Antena 1 şi să ne spuneţi părerile cu privire la ei şi la deciziile pe care le vor lua, pe conturile de social media ale emisiunii!’, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton