Ronaldo, tată a cincea oară. Cum a rămas iubita lui însărcinată, după ce "Il fenomeno" a făcut vasectomie

 Cica Cristina
.

Fostul mare fotbalist brazilian, Ronaldo Luis Nazário de Lima, cunoscut simplu ca Ronaldo, va deveni tată pentru a cincea oară. Logodnica lui, Celina Locks, este însărcinată, iar anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Brazilianul Ronaldo, în vârstă de 44 de ani, și iubita lui cu 14 ani mai tânără vor deveni părinți. Partenera în vârstă de 30 de ani va fi mămică pentru oară, în timp ce starul brazilian devine tătic pentru a cincea oară.

Ronaldo’s girlfriend Celina Locks debuts new fashion line in Sao PauloRonaldo’s girlfriend Celina Locks debuts new fashion line in Sao Paulo

Celina Locks, iubita lui Ronaldo, este însărcinată

„N-am cuvinte care să descrie acest moment. Începe o nouă fază a vieții mele. Și asta aduce o mare responsabilitate. De-a lungul celor 30 de ani, m-am întrebat întotdeauna dacă acest moment va veni vreodată. Și acum, iată-mă cu această imensă fericire în mine', a anunțat pe Instagram iubita președintelui și acționarului la clubul spanion Valladolid.

Celina a rămas însărcinată, cu toate că cel supranumit „Il fenomeno' și-a făcut vasectomie în urmă cu 11 ani. A luat decizia de se supune intervenției chirurgicale, după ce a avut un copil în urma unei aventuri, cu chelnerița Michele Umezu. Totuși, Ronaldă și-a înghețat sperma, lăsând deschisă posibilitatea de a mai avea un copil.

Citește și: Ramona Bădescu, primele imagini cu tatăl copilului.Iubitul italian este bancher

Citește și: Alex Bodi a depus plângere penală împotriva Biancăi Drăgușanu.Ce acuzații îi aduce

Citește și: Tânăra amenințată de Anda Adam că a încercat să-i fure soțul face primele declarații:'Și ea își face viața'

Citește și: Meghan Markle acuză Familia Regală de rasism!„Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii fiului nostru'

Ronaldo mai are patru copii

Ronaldo mai are alți patru copii: Maria Sophia Nazário de Lima, Ronald Nazário de Lima, Alexander Nazário de Lima, Maria Alice Nazário de Lima.

Ronald are 20 de ani și este rodul iubirii cu fosta fotbalistă braziliană Milene Domingues. Maria Sophia, în vârstă de 12 ani și Maria Alice, în vârstă de 10 ani au rezultat din căsnicia cu María Beatriz Antony, cu care a avut o căsnicie în perioada 2008-2012.

Alexander este rezultatul unei aventuri cu chelnerița Michele Umezu.

Ronaldo a mai fost căsătorit cu fotomodelul Daniella Cicarelli și cu Milene Domingues, timp de patru ani.

Ronaldo a jucat la Cruzeiro, PSV Eindhoven, Barcelona, Inter Milano, Real Madrid, AC Milan și Corinthians. De-a lungul carierei, a cucerit 18 trofee, 13 la club și 5 națională. De asemenea, a fost Balon de Aur în 1997 și 2002.

Sursa foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton