Romică Țociu, adevărul despre relația din prezent cu Cornel Palade: "Nu am mai fost văzuți împreună pentru că..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Romică Țociu ne-a vorbit deschis despre relația din prezent cu partenerul lui de scenă, dar și prietenul lui Cornel Palade. Cum în ultima perioadă nu au mai fost văzuți împreună, mulți au sărit la concluzia că lucrurile nu ar sta prea bine între ei. După o lungă perioadă în care nu au vorbit despre subiect, concurentul de la Te cunosc de undeva rupe tăcerea despre cum se înțelge acum cu Cornel Palade.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În timp ce mă pregăteam pentru interviu, am realizat că nu există român, copil sau adult, care să nu știe cine este Romică Țociu… Cu toate astea, aș dori să te descrii în câteva cuvinte!

Romică Țociu este o persoană inventivă, creativă, prietenoasă, iubitoare, familistă, funcţionează foarte bine într-un cuplu, dovadă relaţia mea artistică alături de bunul meu prieten, Cornel Palade, care durează de mai bine de 32 de ani. Nu pot să vă ascund că asta m-a ajutat mult şi la „Te cunosc de undeva!, show-ul din care cu bucurie vă anunţ că fac parte din nou, atunci când mi s-a propus să fac un duet cu buna mea prietenă Adriana Trandafir. Acum, ea e doamna profesoară, dar asta e altă poveste, veţi descoperi pe parcurs.

Romica-Tociu-3Romica-Tociu-3

Cum s-au cunoscut Romică Țociu și Cornel Palade

Deși au trecut vreo 30 de ani de atunci, îmi aduc aminte perfect că prima oară v-am văzut pe tine și pe Cornel Palade la terasa de vară din Neptun, într-un spectacol, și am râs cu lacrimi. Care e povestea voastră, cum v-ați cunoscut?

Eu și Cornel ne-am cunoscut la Galați, unde el era deja actor, iar eu venisem la un festival al brigăzilor regionale CFR din România. Era decembrie 89 și Cornel l-a rugat pe un regizor de la București să le pună în scenă la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă Nae Leonard din Galați un spectacol. Cornel voia să lucreze alături de un coleg mai tânăr, iar regizorul a sugerat să meargă împreună până la clubul CFR pentru a vedea „pe unul tare de la Craiova. Cornel a venit, m-a văzut și m-a plăcut.

Romică Țociu: „El a fost unul dintre mentorii mei'

De asta am zis că el a fost unul dintre mentorii mei. A fost visul meu, așa că, atunci când am fost întrebat dacă nu vreau să merg, nu am putut rata șansa. Am dat o probă la Nae Leonard, iar în martie, după Revoluție, am ajuns la teatru, și de acolo toată viața mea s-a schimbat.

Citește și: Cum a început prietenia dintre Romică Țociu și Cornel Palade:„La noi va fi până când moartea ne va despărți'

Citește și: Cum se simte nepotul lui Romică Țociu, operat după ce a înghițit două bile magnetice:„A stat cinci săptămâni în spital'

Citește și: Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre divorțul de Hannelore:”Am găsit un mesaj în telefonul ei, ce era mai rău”

Citește și: Irinel Columbeanu a dezvăluit de ce s-a mutat cu Monica din vila de la Izvorani:„Ea se simțea…'

Romică Țociu, adevărul despre relația din prezent cu Cornel Palade. De ce nu au mai fost văzuți împreună

Nu cu mult timp în urmă, s-a speculat că tu și Cornel Palade v-ați despărțit. Care este adevărata relație dintre voi și de ce, o vreme, nu ați mai fost văzuți împreună?

Noi nu am mai fost văzuți de peste doi ani împreună, pentru că a fost pandemie. Iar eu am avut șansa extraordinară de a participa la „Te cunosc de undeva! două ediții la rând, și de aici au tras oamenii concluziile. Dar nu este așa. La noi este ca într-o căsătorie, până când moartea ne va despărți. Niciodată și cu nimeni altcineva nu aș putea să fac asta, decât cu bunul meu coleg și prieten Cornel Palade. Relația dintre noi este extraordinară, ne sunăm în fiecare zi, ne facem planuri, muncim, mai avem spectacole, mai așteptăm proiecte. Important este că suntem împreună și sănătoși.

Mesajul lui Romică Țociu: „Viva la vida!'

În final, câteva cuvinte pentru cititorii VIVA! de la Romică Țociu! E o perioadă în care chiar avem nevoie cu toții să ne descrețească cineva frunțile…

Viva este un cuvânt extraordinar, care îți umple sufletul, îți aduce zâmbetul pe buze. Viva înseamnă a te bucura de viață, iar cititorii acestei reviste știu cum să facă acest lucru. Oamenii știu că viața fără zâmbet, fără bucurie este tristă. Chiar dacă trăim niște vremuri grele, sunt convins că fiecare dintre noi reușește să ia o pauză și să se bucure de el și de cei din jur, pentru că viața trece foarte repede. Viva la vida!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton