Rodica Olariu are COVID-19 și are nevoie urgentă de plasmă pentru a supraviețui. Mesajul disperat al interpretei de muzică populară

 Stamen Diana
.

Rodica Olariu, cunoscuta interpretă de muzică populară, a fost testată pozitiv cu COVID-19, iar acum are nevoie urgentă de plasmă pentru a supraviețui. Cântăreața a transmis un mesaj disperat prin care cere ajutor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rodica Olariu mai are doar o șansă de a trăi, după ce a fost infectată cu COVID-19. Interpreta de muzică populară se află în stare gravă și este nternată de aproape o săptămână, la Spitalul de Boli Infecțiose „Victor Babeș' din Timișoara .

Rodica Olariu transmite un mesaj dureros pe una dintre rețelele de socializare. Interpreta de muzică populară a postat și o fotografie cu ea și masca de oxigen la gură. „Rugaţi-vă şi voi cu mine să trec cu bine şi peste încercarea asta. Doamne ajută la toată lumea. Amin!', scris aceasta pe Facebook.

Citește și: Mara Bănică și băiețelul ei au avut COVID-19. Primele declarații ale jurnalistei: 'Gândul că fiul meu era și el pozitiv, mă făcea să-mi doresc să nu mai fiu'

Rodica-Olariu-covid-4Rodica-Olariu-covid-4

Rodica Olariu are nevoie de plasmă, după ce s-a infectat cu COVID-19

Oamenii din online s-au mobilizat și au distribuit un mesaj prin care cere ajutorul pentru interpreta de muzică populară. Rodica Olariu are nevoie de plasmă de la un pacient cu B3 pozitiv, care a avut COVID-19.

Între timp, Rodica Olariu a fost transferată la Spitalul Clinic Municipal Arad.

'🙏 Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră urgent !

Ne-a distrat, ne-a făcut fericiți, ne-a făcut să zambim sau să ne înecăm amarul pe muzica ei, de pe vremea când o ascultam pe casete până în zilele noastre când ne-a încântat cu prezența și piesele ei chiar pe terasa noastră.

Astăzi a venit vremea să încercăm să o răsplătim, să încercăm să o facem noi să zâmbească din nou, să o facem fericită.

Rodica Olariu are nevoie urgent de plasmă de la o persoană cu grupa B3 pozitiv care a fost infectat cu COVID-19, dar s-a vindecat.
Dacă există cineva printre noi sau cunoașteți pe cineva avem nevoie de ajutorul dumneavoastră.
Rodi este internată la Spitalul Municipal Arad
Cine ne poate ajuta și poate dona plasmă să o facă cu mențiunea „Pentru Rodica Olariu”'
, este mesajul care circulă pe Internet.

Citește și: Viviana Sposub are COVID-19. George Burcea și iubita lui sunt izolați la domiciliu: 'Momentan ne simțim bine'

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton