Ce relație are acum Jorge cu fosta soție și cum se înțeleg Alina Laufer și Ramona Prodea: „Rănile au nevoie de timp să se vindece. După atâta timp...”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Ce relație are acum Jorge cu fosta soție și cum se înțeleg Alina Laufer și Ramona Prodea. Deschis din fire, Jorge ne-a vorbit despre relația cu mama fiicei lui, Karina, dar și cum se înțelege actuala soție cu fosta parteneră. „Rănile au avut nevoie de timp să se vindece', ne-a spus artistul și se pare că s-au vindecat, iar acum lucrurile stau cum nu se putea mai bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum e relația dintre tine și fosta soție, acum? Cum ați reușit să reglementați lucrurile dintre voi?

Relația cu fosta soție este din ce în ce mai normală acum, lucrurile s-au așezat destul de recent, după ce Alina a rămas însărcinată, iar după ce a născut au intrat pe un fagaș care ar fi trebuit să se întâmple demult. Rănile au nevoie de timp să se vindece. Mă bucur că, după atâta timp, avem o relație normală în care discutăm depre viitorul Karinei.

Jorge-1Jorge-1

Ce relație are acum Jorge cu fosta soție, Alina Laufer

Știu că i-ai vizitat gemenii, nu? Ceea ce denotă că încerci cu adevărat să ții familia unită…

Da, acum ceva timp, pentru că așa mi se pare normal, pentru că sunt frații Karinei. Copiii sunt o binecuvântare, iar Karina are ocazia să fie soră mai mare nu doar pentru David. M-am bucurat pentru Alina că a devenit din nou mamă, iar Ilan, tată pentru prima dată.

Citește și: Modul inedit în care Jorge și-a cerut soția în căsătorie:„Eram în baie, plângând amândoi'! Și iată-i, 10 ani mai târziu! / PICTORIAL DE FAMILIE EXCLUSIV

Citește și: Jorge, totul despre căsnicia fericită alături de o femeie cu 9 ani mai în vârstă:”Am avut și noi momente de cumpănă”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au trecut Andra și Cătălin Măruță peste greutăți, în căsnicie:„Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus DA'/ EXCLUSIV

Citește și: Roxana Hulpe are un nou iubit.S-a despărțit de chef Alex Petricean, înainte de nuntă

Cum se înțeleg Alina Laufer și Ramona Prodea

Între Ramona și Alina ce relație este?

Nu este nicio relație, nici nu cred că o să fie vreodată, însă nici nu se manifestă în mod negativ dacă se întâlnesc, se salută, vorbesc.

În plan profesional, știu că ești destul de prins și pe plan profesional. Cred că muzica este pe primul plan momentan, nu?

Da, muzica este pe planul principal, pentru că am petrecut mult timp în studio alături de echipa de la DeMoga Music, dar și de prietenul meu Ackym Marian, cu care am lansat alte single-uri. Sunt foarte focusat să fiu cât mai prezent în zona aceasta. Clar, îmi doresc și un proiect în televiziune, deocamdată nu s-au aliniat planetele în acest sens, însă totul se întâmplă la momentul perfect. Sunt foarte fericit că am lansat piesa AER și că reacțiile au fost foarte pozitive, atât pe YouTube, cât și pe radio.

Jorge: „Sunt foarte recunoscător pentru tot ce mi s-a întâmplat în viață'

Se spune că toate experiențele ne călesc și ne formează așa cum trebuie, pentru maturitate… Cum e la tine?

Am devenit tată destul de devreme, eram un copil cu un copil, dar nu aș schimba asta cu nimic; înainte de apariția copiilor, eram într-o stare de dolce vita, pe care o au toți cei care nu au copii, firească, de altfel. Sunt foarte recunoscător pentru tot ce mi s-a întâmplat în viață, pentru cei trei copii, David, Karina, Ilinca, clar așa a vrut Dumnezeu.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton